Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

12-15 Mart 2025 tarihleri arasında yapılacakmış bilet fiyatlarına baktım 690 lira 12,50 lira da biletix alıyor .Fuara gidip markaların ürünlerini görmek , uygun ekipman almak için neden bu kadar para vermeliyim ?

Sizce de çok fazla değil mi ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Fuar bir gelenektir. Motor camiasına cemre düşmesidir. Uzak şehirlerdeki dostlarla tanışmak ya da bir araya gelmektir. Sosyal medyada gördüğümüz bazı ünlülerin konferanslarına katılmaktır. Gündelik yaşamda sık sık görmediğimiz bazı marka model motorları görmektir. Konuyu sadece skindirik bir eldiveni 100 TL ucuza almak gibi görmemeliyiz.

Motosikleti
Ns200 15"
690 Tl çok pahalı olmuş artık, burdan arabam ile çıkacak olsam 2000 TL gidiş geliş araba yakacak eh gelmişken tıkınsam 500 TL de ona harcarım yol, köprü veya feribot desek onlarda 1500 TL civarı birde bilet olduk 5000 TL :). Feribotla gelmek ucuza geliyor ama gudubet Budo'nun yanında ağzınızla feribota üfleyin seferler hemen iptal oluyor, sonra paşa paşa kazık bir fiyatla İdo'ya binip dönüyorsunuz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fuar bir gelenektir. Motor camiasına cemre düşmesidir. Uzak şehirlerdeki dostlarla tanışmak ya da bir araya gelmektir. Sosyal medyada gördüğümüz bazı ünlülerin konferanslarına katılmaktır. Gündelik yaşamda sık sık görmediğimiz bazı marka model motorları görmektir. Konuyu sadece skindirik bir eldiveni 100 TL ucuza almak gibi görmemeliyiz.
700 de vermem açıkçası...
Eskiden perşembe gidip pazar akşamı dönmüşlüğümüz var...
Eski camlar bardak neyin olmuş..... :D

Ben ücret ödenmesin demiyorum . Benim de İzmir'den arkadaşlarım geliyor fuar için ama aldığımız ekstra bir hizmet yok katılanlardan da zaten para alıyorlar 700 lira neden veriyoruz . Tiyatroya gittiğimde 2 saat performans izliyorum 700 lira veriyorum.Aldığım bir hizmet var.Ben ünlüler için değil nasıl motosiklet çıkmış yeni neler var bunları görmek için gidiyorum.Bütün ekipmanları aynı yerde bulmak için gidiyorum.Arkadaşlarımla buluştuğum gezdiğim bir aktivite aynı zamanda .

Dünya kadar bedava bilet dağıtıyorlar onu takip et bunu beğen şöyle yap böyle yap. Bunları yapmama gerek kalmadan efendi gibi parasını verip yolunmadan biletimi alıp fuara gitmek istiyorum ben.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
700 de vermem açıkçası...
Eskiden perşembe gidip pazar akşamı dönmüşlüğümüz var...
Eski camlar bardak neyin olmuş..... :D
Ben geçen sene gittiğimde guven nick.li Sıtkı abimizle tanışmıştım, o da beni kankası Uğur Ertekin ile tanıştırmıştı. Ben ilk başta aralarındaki yakınlığı çözememiştim ama Uğur Hoca'nın eşi Sıtkı Abi'yi gördüğünde ağlamaya başlamasıyla durumu kavradım. Aynı zamanda arkadaşımız, içimizden biri stand sahibi Mallaca ile tanışıp Ada'ya (Kuşadası) bin defa gelip görüşemeyip fuarda standı olan Mamba09 ile iki lafın belini kırdık. Bu sene İzmir'den motorla katılacağım inşallah.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Sıtkı Abi enteresan adam, çok ama çok şey biliyor. Hayatımda tanıdığım en mütevazi adamlardan biri, adam "iron butt" yapmış, anlatmıyor. Camiadaki bir çok görünen yüzle samimi ama anlatmıyor. Geçen sene iyi ki o parayı vermişim de gitmişim fuara, varsın olsun ucuza ekipman almayayım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ben geçen sene gittiğimde guven nick.li Sıtkı abimizle tanışmıştım, o da beni kankası Uğur Ertekin ile tanıştırmıştı. Ben ilk başta aralarındaki yakınlığı çözememiştim ama Uğur Hoca'nın eşi Sıtkı Abi'yi gördüğünde ağlamaya başlamasıyla durumu kavradım. Aynı zamanda arkadaşımız, içimizden biri stand sahibi Mallaca ile tanışıp Ada'ya (Kuşadası) bin defa gelip görüşemeyip fuarda standı olan Mamba09 ile iki lafın belini kırdık. Bu sene İzmir'den motorla katılacağım inşallah.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Sıtkı Abi enteresan adam, çok ama çok şey biliyor. Hayatımda tanıdığım en mütevazi adamlardan biri, adam "iron butt" yapmış, anlatmıyor. Camiadaki bir çok görünen yüzle samimi ama anlatmıyor. Geçen sene iyi ki o parayı vermişim de gitmişim fuara, varsın olsun ucuza ekipman almayayım.
Seninle yüzyüze tanıştığım için kendimi şanslı addediyorum Kaan'cım.
Geçen yıl birlikte geldiğim arkadaşlarla bu yıl da (bir aksilik olmazsa) gelmeyi düşünüyoruz.
Umarım yine görüşmek kısmet olur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Seninle yüzyüze tanıştığım için kendimi şanslı addediyorum Kaan'cım.
Geçen yıl birlikte geldiğim arkadaşlarla bu yıl da (bir aksilik olmazsa) gelmeyi düşünüyoruz.
Umarım yine görüşmek kısmet olur.
Başım gözüm üstüne abi, görüşelim tabi.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Sıtkı Abi ile 2022 Nisan motosiklet turumuzda Antakyada görüşmüştük ve de birkaç yıl öncesindeki görüşmemize göre 5-6 beden zayıflamış görmüştüm kendisini.

İşin sırrının imkan bulduğunda Antakyada neredeyse her yere yürüyerek gidip gelmekten geçtiğini söylemişti.

Peşinden 2022 Mayısta kendisinin Ankara ziyareti vesilesiyle görüştüğümüzde 1 ayda daha da zayıflayıp sırım gibi olmuştu. 🤌

Zaman çok ama çok hızlı akıp geçiyor.

Eş-dostla, arkadaşlarımızla, sevdiklerimizle ve de hobidaşlarımızla mümkün olan her fırsatta görüşmek lazım.

Fuar da bu görüşmelere zemin hazırladığı için olabildiğince katılmak lazım.

1 yıl hariç 2008-2019 arası tüm fuarlara gittim Ankaradan.

Pandemiyle birlikte fuarın 1 yıl yapılmaması ve peşinden de bence eskiye göre daha sönük geçen birkaç girişimden sonra daha yeni yeni oturmaya başlıyor fuar organizasyonu ve de buluşmaları.

Kısmetse ben de Çarşamba ve Perşembe günleri orada olacak gibiyim.

Denk geliriz inşallah.

Belirtmis oldugum ucret kombine bilet ucretiymis simdi pcden bakinca gördüm. Garipsememeniz çok enteresan geldi ama .

TARİHÜCRET
12 Mart Çarşamba280 tl
13 Mart Perşembe375 tl
14 Mart Cuma375 tl
15 Mart Cumartesi450 tl
Kombine (Fuar boyunca her gün giriş)690 tl

ücretli olması iyi aslında. yoksa çok fazla gereksiz kalabalık oluyor. hiç motosikletle alakası olmayan insanlar çoluk çocuk toplayıp getiriyolar. kombine gerek yok bence, erken girerseniz 1 gün yeterli oluyor.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Sıtkı Abi ile 2022 Nisan motosiklet turumuzda Antakyada görüşmüştük ve de birkaç yıl öncesindeki görüşmemize göre 5-6 beden zayıflamış görmüştüm kendisini.

İşin sırrının imkan bulduğunda Antakyada neredeyse her yere yürüyerek gidip gelmekten geçtiğini söylemişti.

Peşinden 2022 Mayısta kendisinin Ankara ziyareti vesilesiyle görüştüğümüzde 1 ayda daha da zayıflayıp sırım gibi olmuştu. 🤌

Zaman çok ama çok hızlı akıp geçiyor.

Eş-dostla, arkadaşlarımızla, sevdiklerimizle ve de hobidaşlarımızla mümkün olan her fırsatta görüşmek lazım.

Fuar da bu görüşmelere zemin hazırladığı için olabildiğince katılmak lazım.

1 yıl hariç 2008-2019 arası tüm fuarlara gittim Ankaradan.

Pandemiyle birlikte fuarın 1 yıl yapılmaması ve peşinden de bence eskiye göre daha sönük geçen birkaç girişimden sonra daha yeni yeni oturmaya başlıyor fuar organizasyonu ve de buluşmaları.

Kısmetse ben de Çarşamba ve Perşembe günleri orada olacak gibiyim.

Denk geliriz inşallah.
Geçmiş zaman olur ki...
Maalesef son görüşmemizdeki halimden pek eser yok şimdi.
Büyük felaket hepimizden birşeyler aldı götürdü.
Bu yaştan sonra ne kadar başarılı olunur bilmiyorum ama, yine de mücadeleye devam diyoruz.

Umarım tekrar görüşmek kısmet olur Haluk'çum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben her sene kombine alıyorum ama pandemi sonrası gitmek sadece bir defa kısmet oldu, hep bir şey çıktı gidemedim. Bu sene @tommygun'le ek görüşme fırsatı olur diye gideceğim, artık gurbette(!) ya kendisi? :)

Fuara sadece Cumartesi gelebilirim hafta içi çalışıyorum ve Bursa'dayım zaten, o gün de hayvani bir kalabalık olur diye düşünüyorum ya, yoksa Cumartesi günü sabah 5.30 gibi çıksam Yalova'dan feribotla Yenikapı falan oradan tın tın gelirim... Cumartesi de sabah 5'te kim uyanacak be kardeşim.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
millet ne güzel sosyalleşiyor böyle :D ben asosyalim, maddi durumum olsa gelir tek başıma zaman öldürmek için takılırdım sadece, birileriyle tanışma isteğim yok, hatta tanıdıklarımı arayıp sohbet muhabbet etmeyi de sevmiyorum pek, sarmıyor beni.

asosyal derken millet evde yalnız oturmayı seven anlamında sanıyor, öyle değil, asosyal olunca yine normal takılıyorsun etrafta ama arkadaş edinme ve toplu olarak aktivite yapma isteğin olmuyor.

yani sizlerle ne diye tanışıp yan yana geleyim ki? sizler kimsiniz? işim düşmeden arayıp sormam, tanıdıklarımı da aramıyorum.

şaka bir yana ama işin özünde durum şu: dostlar olarak bir araya gelip muhabbet hal hatır sormak için buluşuyorsunuz dimi? o da bir iş ve hepinizin yapmak istediği bir iş, yani yine hepinizin bir birinize işi düşmüşte buluşmuş oluyorsunuz. aynı şey, ha fiziki bir işin düşmüş ha sohbet muhabbet işin düşmüş aynı şey. yanlış mı düşünüyorum?

mesela ben çıkarcı bir insanım ve menfaatim olmadığı sürece ilişki kurmuyorum, ayrıca "karşılıksız hiç bir şey yoktur" düşüncesi var aklımda, hiç sebepsiz yere yolda gördüğünüz bir yoksula verdiğiniz paranın dahi karşılığı var...

karşılıksız yaptığınız her şeyin karşılığı var, "iyilik yap denize at" derler ama atamazsınız, her şeyin karşılığı var.

fuar ilgimi çekmediği için konudan saptım :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu arada izmirde de mayıs ayında bir fuar olacakmış...
Habire bildirim geliyor telefona....

Belirtmis oldugum ucret kombine bilet ucretiymis simdi pcden bakinca gördüm. Garipsememeniz çok enteresan geldi ama .

TARİHÜCRET
12 Mart Çarşamba280 tl
13 Mart Perşembe375 tl
14 Mart Cuma375 tl
15 Mart Cumartesi450 tl
Kombine (Fuar boyunca her gün giriş)690 tl
Çok pahalanmış demiştim ama bunu görünce rahatladım, gelebilirsem 1 gün yeterli bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar