700 de vermem açıkçası...Fuar bir gelenektir. Motor camiasına cemre düşmesidir. Uzak şehirlerdeki dostlarla tanışmak ya da bir araya gelmektir. Sosyal medyada gördüğümüz bazı ünlülerin konferanslarına katılmaktır. Gündelik yaşamda sık sık görmediğimiz bazı marka model motorları görmektir. Konuyu sadece skindirik bir eldiveni 100 TL ucuza almak gibi görmemeliyiz.
Fuar bir gelenektir. Motor camiasına cemre düşmesidir. Uzak şehirlerdeki dostlarla tanışmak ya da bir araya gelmektir. Sosyal medyada gördüğümüz bazı ünlülerin konferanslarına katılmaktır. Gündelik yaşamda sık sık görmediğimiz bazı marka model motorları görmektir. Konuyu sadece skindirik bir eldiveni 100 TL ucuza almak gibi görmemeliyiz.
Ben geçen sene gittiğimde guven nick.li Sıtkı abimizle tanışmıştım, o da beni kankası Uğur Ertekin ile tanıştırmıştı. Ben ilk başta aralarındaki yakınlığı çözememiştim ama Uğur Hoca'nın eşi Sıtkı Abi'yi gördüğünde ağlamaya başlamasıyla durumu kavradım. Aynı zamanda arkadaşımız, içimizden biri stand sahibi Mallaca ile tanışıp Ada'ya (Kuşadası) bin defa gelip görüşemeyip fuarda standı olan Mamba09 ile iki lafın belini kırdık. Bu sene İzmir'den motorla katılacağım inşallah.700 de vermem açıkçası...
Eskiden perşembe gidip pazar akşamı dönmüşlüğümüz var...
Eski camlar bardak neyin olmuş.....![]()

Seninle yüzyüze tanıştığım için kendimi şanslı addediyorum Kaan'cım.Ben geçen sene gittiğimde guven nick.li Sıtkı abimizle tanışmıştım, o da beni kankası Uğur Ertekin ile tanıştırmıştı. Ben ilk başta aralarındaki yakınlığı çözememiştim ama Uğur Hoca'nın eşi Sıtkı Abi'yi gördüğünde ağlamaya başlamasıyla durumu kavradım. Aynı zamanda arkadaşımız, içimizden biri stand sahibi Mallaca ile tanışıp Ada'ya (Kuşadası) bin defa gelip görüşemeyip fuarda standı olan Mamba09 ile iki lafın belini kırdık. Bu sene İzmir'den motorla katılacağım inşallah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada Sıtkı Abi enteresan adam, çok ama çok şey biliyor. Hayatımda tanıdığım en mütevazi adamlardan biri, adam "iron butt" yapmış, anlatmıyor. Camiadaki bir çok görünen yüzle samimi ama anlatmıyor. Geçen sene iyi ki o parayı vermişim de gitmişim fuara, varsın olsun ucuza ekipman almayayım.
Başım gözüm üstüne abi, görüşelim tabi.Seninle yüzyüze tanıştığım için kendimi şanslı addediyorum Kaan'cım.
Geçen yıl birlikte geldiğim arkadaşlarla bu yıl da (bir aksilik olmazsa) gelmeyi düşünüyoruz.
Umarım yine görüşmek kısmet olur.
Geçmiş zaman olur ki...Sıtkı Abi ile 2022 Nisan motosiklet turumuzda Antakyada görüşmüştük ve de birkaç yıl öncesindeki görüşmemize göre 5-6 beden zayıflamış görmüştüm kendisini.
İşin sırrının imkan bulduğunda Antakyada neredeyse her yere yürüyerek gidip gelmekten geçtiğini söylemişti.
Peşinden 2022 Mayısta kendisinin Ankara ziyareti vesilesiyle görüştüğümüzde 1 ayda daha da zayıflayıp sırım gibi olmuştu.
Zaman çok ama çok hızlı akıp geçiyor.
Eş-dostla, arkadaşlarımızla, sevdiklerimizle ve de hobidaşlarımızla mümkün olan her fırsatta görüşmek lazım.
Fuar da bu görüşmelere zemin hazırladığı için olabildiğince katılmak lazım.
1 yıl hariç 2008-2019 arası tüm fuarlara gittim Ankaradan.
Pandemiyle birlikte fuarın 1 yıl yapılmaması ve peşinden de bence eskiye göre daha sönük geçen birkaç girişimden sonra daha yeni yeni oturmaya başlıyor fuar organizasyonu ve de buluşmaları.
Kısmetse ben de Çarşamba ve Perşembe günleri orada olacak gibiyim.
Denk geliriz inşallah.
Çok pahalanmış demiştim ama bunu görünce rahatladım, gelebilirsem 1 gün yeterli bana.Belirtmis oldugum ucret kombine bilet ucretiymis simdi pcden bakinca gördüm. Garipsememeniz çok enteresan geldi ama .
TARİHÜCRET
12 Mart Çarşamba280 tl
13 Mart Perşembe375 tl
14 Mart Cuma375 tl
15 Mart Cumartesi450 tl
Kombine (Fuar boyunca her gün giriş)690 tl
BMW var. Honda ve Yamaha yok ama.Hangi firmalar katılıyor?BMW yokmuş