İzmir de motor sürmeme yardımcı olucak var mı?

Motosikleti
D400
Kursun ilk günü gördüm o arkadaşı sadece. Sonrasında "Motor dükkanda zaten sen süreceğin zaman al gel sür burada" dedi. Sonradan öğrendim ki o adam da motosiklet eğitmen belgesini yeni almış :D

o eğitmenlik belgesi nasıl alınıyor anlamıyorum.

bi uzaktan tanıdık eleman da almış o belgeyi; bak ben mesela viraj konusunda iyi değilimdir bunu kabul ederim. adam benden de kötü leş sürüyor motoru. ama eğitmen :D

Ne tarafta oturuyorsun?
İzmir konak karabağlar tarafı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ehliyet kursları motosiklet sürmeyi öğretmez sınavı geçmeyi ezberletirler ehliyet alacağın zaman kurs zaten gerekli motosikleti sana verecek önce araba ehliyeti aldığına göre önceliğin de değil aylar öncesinden motosiklet sürmeye başlamak bir şey değiştirmeyecek 2 haftaya unutacaksın zaten bir de hiç tanımadığınız insanlardan motosiklet sürmek istiyorum motosikletini verir misin deme cesaretini nereden buluyorsun sürücü kursları zaten bunun için var ve insanlar bunun için para ödüyorlar burası da pek kar amacı gütmeyen yardım kuruluşuna benzemiyor bence
2 Haftaya unutmadan motor alıcağım için

Çevremde tanıdığım insan olsa zaten böyle yok özel hoca yok forumlara yazıyım yardımcı olcak diye böyle işlere girişmem. Ayrıca çoğu kişi de muhalefet etmeye gelmiş yardımcı olmaya çalışan 1 kişi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
İzmir konak karabağlar tarafı

2 Haftaya unutmadan motor alıcağım için

Çevremde tanıdığım insan olsa zaten böyle yok özel hoca yok forumlara yazıyım yardımcı olcak diye böyle işlere girişmem. Ayrıca çoğu kişi de muhalefet etmeye gelmiş yardımcı olmaya çalışan 1 kişi
muhalefet olmak mı iyi niyetli bile sayılırız sokaktan bi araba çevir sor bakalım ben ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum arabanızı sürebilir miyim diye bakalım ne tepkiler alacaksın

muhalefet olmak mı iyi niyetli bile sayılırız sokaktan bi araba çevir sor bakalım ben ehliyet kursuna yazılmayı düşünüyorum arabanızı sürebilir miyim diye bakalım ne tepkiler alacaksın
Bak sadece kendin tarafından yüksek tepki verebileceğin kelimeleri okuyorsun. 2 kere özel derse gittim. Birisinde 125 lik diğerinde n250 sürdüm. Alışmadığımı biraz daha öğrenmem gerektiğini söylüyorum. Alıcağım motoru düşünütorum hesaplarımı düşünüyorum motoru alınca param sıfırlanıcak bu yüzden keşke çevremde motor kullanan olsa diyorum. Arkadaşımın bana 125lik scoterıyla motor sürmeyi öğrettiği gibi ki o motorla ben kendim parkuru tamamladım. Çevremde de böyle insan olmadığı için (vitesli motor kullanan insan) mecbur kaldım. Yoksa senin gibi birisiyle uğraşmayı bende istemiyorum. konu belli yardım eder misiniz? Özeti edemezsen yazmana gerek yok. Edicek olan varsa evet ederim yazması yeterli. Sen geliyorsun burda sataşıcak insan arıyorsun. 4 5 kere yazdım durmumu hala sokaktan araba çevireyim diyorsun. Sen iyi niyetli falan değilsin. İyi niyetli olan insan yukarıda 10 tane eğitimci biliyorum diyip bana yerimi soran kişi.

Bak sadece kendin tarafından yüksek tepki verebileceğin kelimeleri okuyorsun. 2 kere özel derse gittim. Birisinde 125 lik diğerinde n250 sürdüm. Alışmadığımı biraz daha öğrenmem gerektiğini söylüyorum. Alıcağım motoru düşünütorum hesaplarımı düşünüyorum motoru alınca param sıfırlanıcak bu yüzden keşke çevremde motor kullanan olsa diyorum. Arkadaşımın bana 125lik scoterıyla motor sürmeyi öğrettiği gibi ki o motorla ben kendim parkuru tamamladım. Çevremde de böyle insan olmadığı için (vitesli motor kullanan insan) mecbur kaldım. Yoksa senin gibi birisiyle uğraşmayı bende istemiyorum. konu belli yardım eder misiniz? Özeti edemezsen yazmana gerek yok. Edicek olan varsa evet ederim yazması yeterli. Sen geliyorsun burda sataşıcak insan arıyorsun. 4 5 kere yazdım durmumu hala sokaktan araba çevireyim diyorsun. Sen iyi niyetli falan değilsin. İyi niyetli olan insan yukarıda 10 tane eğitimci biliyorum diyip bana yerimi soran kişi.
Kardeşim troll değilsen şu tarz konuşan birine neden motosikletimi verip bir şey öğreteyim ?
Mantıklı konuşmalar sizin nesil için saçma geliyor .
Motoru alınca para sıfırlanacak yazıyorsun.
Öğretecek birinin motorunu düşürsen ne yapacaksın ?
İnsanlar eğitim al demiş küfür etmemiş.
Ver paranı al eğitimini herkes bu ekonomik sıkıntıda problem yaşıyorken bir yabancıya motosikletini değil tuvalet kağıdını emanet etmez !

Kardeşim troll değilsen şu tarz konuşan birine neden motosikletimi verip bir şey öğreteyim ?
Mantıklı konuşmalar sizin nesil için saçma geliyor .
Motoru alınca para sıfırlanacak yazıyorsun.
Öğretecek birinin motorunu düşürsen ne yapacaksın ?
İnsanlar eğitim al demiş küfür etmemiş.
Ver paranı al eğitimini herkes bu ekonomik sıkıntıda problem yaşıyorken bir yabancıya motosikletini değil tuvalet kağıdını emanet etmez !
Sen bilmiyorum da hasta falan olabilirsin umarım iyileşip tedavi olabilirsin.

Ehliyet kurslarından hele ki hiç motosiklet sürmeyi bilmiyorsanız ders alacağınıza hiç almayın daha iyi, Yaşınız kaç hangi ildesiniz bilmiyorum ama. Gerekirse yüklü bir miktar verip bu işi bilen kurumsal yerlerden ders alırsanız hem iyi bir başlangıç yapar hemde ehliyeti garantilersiniz.
Baştan kursların eğitimlerini izlemek ondan sonra hangi kurs olacağına karar vermek lazım.

Ben baştan fiyatı ucuz diye bir kursa yazıldım meğer eğitim vermedikleri için ucuzmuş. Pişman oldum ama nafile bir kere yazılmış olduk.

Neyse öylesine bir araştırayım dedim yanımızda ki başka bir kurs çok cüzi bir yüksek rakama mükemmel eğitim veriyor gidip derslerini seyrettim. Adamların saat sınırı yoktu dersler gün boyu sabahtan git akşama kadar istediğin ders al. Gün sınırı bile yoktu kaç gün istersen git.

Bu sebepten bütün kursları aynı kefeye koymayın.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hayır hayır sen eğitimci aramıyorsun hiç lafı çarpıtan benmişim gibi konuşma motosiklet sürdürecek var mı diyorsun bir de özellikle vitesli arıyorsun özel derslere paran yok ama hem motosiklet hem araba ehliyetine ve motosiklet için paran var kimse sana yardımcı olmayacak çünkü kimse ehliyeti olmayan motosiklet sürmesini bilmeyen rastgele birine iyilik olsun diye motosikletini verecek kadar aptal değil patavatsızlığın kelime anlamısın

hayır hayır sen eğitimci aramıyorsun hiç lafı çarpıtan benmişim gibi konuşma motosiklet sürdürecek var mı diyorsun bir de özellikle vitesli arıyorsun özel derslere paran yok ama hem motosiklet hem araba ehliyetine ve motosiklet için paran var kimse sana yardımcı olmayacak çünkü kimse ehliyeti olmayan motosiklet sürmesini bilmeyen rastgele birine iyilik olsun diye motosikletini verecek kadar aptal değil patavatsızlığın kelime anlamısın
Sen kimsin la sen ne zaman yazı yazıyodun.

Baştan kursların eğitimlerini izlemek ondan sonra hangi kurs olacağına karar vermek lazım.

Ben baştan fiyatı ucuz diye bir kursa yazıldım meğer eğitim vermedikleri için ucuzmuş. Pişman oldum ama nafile bir kere yazılmış olduk.

Neyse öylesine bir araştırayım dedim yanımızda ki başka bir kurs çok cüzi bir yüksek rakama mükemmel eğitim veriyor gidip derslerini seyrettim. Adamların saat sınırı yoktu dersler gün boyu sabahtan git akşama kadar istediğin ders al. Gün sınırı bile yoktu kaç gün istersen git.

Bu sebepten bütün kursları aynı kefeye koymayın.
Keşke en azından bi google puanına falan baksaymışım diyorum ya. 1 aydır bekletmese sorun yok ta arkadaşa da tavsiye etmiştim o da 1 aydır bekliyor ikimiznki de farklı ehliyet bir de.

Bu arada çok açgözlü ve bencil bir insan olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sen kimsin la sen ne zaman yazı yazıyodun.

Keşke en azından bi google puanına falan baksaymışım diyorum ya. 1 aydır bekletmese sorun yok ta arkadaşa da tavsiye etmiştim o da 1 aydır bekliyor ikimiznki de farklı ehliyet bir de.

Bu arada çok açgözlü ve bencil bir insan olduğunu düşünüyorum.
yok evladım ben bu ragebaitleri yiyecek adam değilim burada dalga konusundan fazlası değilsin ignoreluyorum sabahtan beri yazıyor yav rüyalarına girdi heralde

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli kardeşim şu forumda aktif üyelerden 2-3'ü hariç hiçbirimiz eğitmen değiliz. Dolayısıyla iyi niyetle sana destek olmaya kalksak bile istemeden yanlış bir temel üzerine motor becerilerini inşa etmene vesile oluruz. İnciraltında teker yapan gençlere de "hele gardaş bana da öğretin" desen sana yardımcı olabilecek belki bir iki yardımsever çıkar ama senin sorununun çözümü bu gencolar değil, Deniz Riding Academy (Karşıyaka Deniz Sürücü Kursu) gibi bir yerden kapalı alan hakimiyet eğitimi alman. Maalesef bu işler de dönüp dolaşıyor ekonomi ve bütçe engeline takılıyor.

Değerli kardeşim şu forumda aktif üyelerden 2-3'ü hariç hiçbirimiz eğitmen değiliz. Dolayısıyla iyi niyetle sana destek olmaya kalksak bile istemeden yanlış bir temel üzerine motor becerilerini inşa etmene vesile oluruz. İnciraltında teker yapan gençlere de "hele gardaş bana da öğretin" desen sana yardımcı olabilecek belki bir iki yardımsever çıkar ama senin sorununun çözümü bu gencolar değil, Deniz Riding Academy (Karşıyaka Deniz Sürücü Kursu) gibi bir yerden kapalı alan hakimiyet eğitimi alman. Maalesef bu işler de dönüp dolaşıyor ekonomi ve bütçe engeline takılıyor.
Teşekkürler karşıyaka da bir hoca ya gittim zaten özel hoca ama uzak kalıyor karabağlar buca konak tarafı baktım da bulamadım dediğiniz yer pahalı geldi. Abi dediğin tiplerden motor zaten öğrenilmez. Zaten alıcam araba gibi kullanıcam. En azından alışana kadar. Bir yazayım dedim parasıyla ya da parasız vardır birileri diye de neyse yine karşıyaka ya gidicem sanırım yine eğitim için. Biraz daha alışıp artık haftaya falan motorlara bakmaya gidicem. Alır almaz kendi motorumla pratik yapıcam zaten direkt. Aldığım gğn boş arsaya gidicem işte kavramas mesafesidir dengedir. Kendim alışıcam artık sonrasında.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sana sabah gönderdiğim Safety Turkiye linkindeki eğitimi alman en mantıklısı olacaktır, çünkü eğitmenler eğitim vermeden önce Kask Mont Pantalon Eldiven ve Ayakkabıyı giymeni ister. Hepsini satın almaya bütçen yoksa her ne kadar muhtemelen dinlemeyecek olsanda sürme zaten. (tahminen ehliyeti yeni aldığın için aramızda yaklaşık 17-18yaş var diye düşünüyorum, o yüzden böyle düşünüyorum). Diğer yandan onlar sana herşeyi verecek, motoruda verecek. Başlangıç seviyesinde eğitimde verecek. Yola daha güvenli çıkacaksın ve bu hizmet için 6900TL ödeyeceksin. Sorun istanbulda olması tabii. Kalacak yer ve 2 güne ihtiyacın var. Öbür türlü diğer konuda videosu paylaşılan cocuk gibi abs'yi iptal edin diyen bi tiplede karşılaşıp yanlış öğrenebilirsin.

İzmirdeki eğitimler pahalı geldiği için söylüyorum.

Sana sabah gönderdiğim Safety Turkiye linkindeki eğitimi alman en mantıklısı olacaktır, çünkü eğitmenler eğitim vermeden önce Kask Mont Pantalon Eldiven ve Ayakkabıyı giymeni ister. Hepsini satın almaya bütçen yoksa her ne kadar muhtemelen dinlemeyecek olsanda sürme zaten. (tahminen ehliyeti yeni aldığın için aramızda yaklaşık 17-18yaş var diye düşünüyorum, o yüzden böyle düşünüyorum). Diğer yandan onlar sana herşeyi verecek, motoruda verecek. Başlangıç seviyesinde eğitimde verecek. Yola daha güvenli çıkacaksın ve bu hizmet için 6900TL ödeyeceksin. Sorun istanbulda olması tabii. Kalacak yer ve 2 güne ihtiyacın var. Öbür türlü diğer konuda videosu paylaşılan cocuk gibi abs'yi iptal edin diyen bi tiplede karşılaşıp yanlış öğrenebilirsin.

İzmirdeki eğitimler pahalı geldiği için söylüyorum.
İStanbul a gelemem ya. Yaşım 20 bu arada. Kendi kaskımı falan aldım ben aslında. Disk kilidi falan aldım motor almadan önce. Yazmıştım ya yazdığın yerden bir ara gittiğim vardı. Ona gidicem artık tekrar profesyonel değil dediğin gibi de yapıcak bir şeyim yok.
Bu arada abs yi iptal edin diyen çocuk kim?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Halen açık mı bilmiyorum. Tepecik Sürücü Kursu vardı bir zamanlar (1990-1991).
Her türden motor, her yaştan eğitmen görev yapardı. Hem de Karşıyaka'ya göre Karabağlar'a daha yakın.

"Dinsizin hakkından imansız gelir." - Atasözü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar