Mumu yakınca romantik de olurZihni Sinir Pırocesi
Yaz ve kis farkli yaglar kullanman gerektigini biliyor olmalisin dimi. Kislik yagi yazin kullanirsan her yer batar.Bu arada motoru yeni aldığım 5 sene önce Ahmet Abi'de taktırdığım Atp otomatik yağlama sistemi hala ilk gün performansında şıkır şıkır çalışıyor. Neredeyse 100.000 km yaptım. 20.000 km'de bir fırçayı yenilemek ve arada bir yağ tankını doldurmak gerekiyor. Pratik bir sistem, lakin kullandığım yağdan da olabilir, yağ damlatma sıklığımın yüksek olmasından da olabilir jantlarımın içi yağ oluyor. Memnun muyum? Çok..
Benim S1000XR M Sport modeli Endurance zincir ile geldi. 40.000 km boyunca yaglamak diye bir derdim yok. K1200GT Helgam ise kardan milli oldugu icin onda da yaglama yok.
Tommykel gibi fakirler düsünsün bana ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yaz ve kis farkli yaglar kullanman gerektigini biliyor olmalisin dimi. Kislik yagi yazin kullanirsan her yer batar.
Yaz ve kis farkli yaglar kullanman gerektigini biliyor olmalisin dimi. Kislik yagi yazin kullanirsan her yer batar.
Helgama söz söyleyenin dizine sıkar futbol hayatını bitiririm . Kıskançlık yapacağına dua et evren sana da bir Helga versinDerya-yı umman, alleme-i cihan da olsan o motora "Helga" diyorsun ya olmuyor, ağırlığına yakışmıyor. "He bebeğim hee endurance zincir hee" diyoruz![]()