Tanışma

Merhaba değerli arkadaşlar,
İsmim Ege, doğma büyüme Kütahyalı 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Motor dünyasına yeni adım attım ve şu an Mondial 50 UAG 150cc kit takılmış cg tipi bir motosikletim var. Maddi sebeplerle uygun fiyatlı bir motosiklet ile başlamak zorunda kaldım, ama bence başlangıç için güzel bir motor. Parçaları da ucuz, bu yüzden baya rahatım. Şu an motorumla 300 kilometreye geldim ve her geçen gün daha çok seviyorum.
Aslında eskiden araba sürmeyi çok severdim fakat şimdilerde araba sürmeye kalkınca içim daralıyor gibi hissediyorum. :D Motorun özgürlüğü bambaşka bir şey.
Burada daha tecrübeli arkadaşlarla sohbet edip, motor hakkında daha çok şey öğrenmeyi umuyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler! 🏍️🛵

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kütahya'da Domaniç yolları sakat ama çok keyifli. Yeterince tecrübe kazandığında ve altındaki motor o yollara uygun bir olduğunda oralarda sürmeni isterim.

Kütahya'da Domaniç yolları sakat ama çok keyifli. Yeterince tecrübe kazandığında ve altındaki motor o yollara uygun bir olduğunda oralarda sürmeni isterim.
Sevgili abim, öneriniz için teşekkür ederim. Domaniç yollarının zorlu fakat keyifli olduğunu belirttiğiniz gibi, tecrübemi arttırıp motorum da uygun hale geldiğinde, bu rotayı mutlaka değerlendirmeyi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi dikkate alarak adımlarımı atacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar genç arkadaşım.
Selamlar umarım iyisinizdir.

Sevgili abim, öneriniz için teşekkür ederim. Domaniç yollarının zorlu fakat keyifli olduğunu belirttiğiniz gibi, tecrübemi arttırıp motorum da uygun hale geldiğinde, bu rotayı mutlaka değerlendirmeyi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi dikkate alarak adımlarımı atacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar umarım iyisinizdir.
Bomba gibiyim. Şu an Beşiktaş Sivas maçını izliyorum. Kırmızı tuborgum masamda ve elimde biraz fıstık ve klavyem var. :D
Sizler nasılsınız?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aramıza hoşgeldin genç arkadaşım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Efes Malt borsa gibi oldu, mekana ve güne göre fiyatı değişiyor. Forum Bornova Migros'ta hafta içleri 74 TL, hafta sonu 77 TL, Bornova Munzur Market'te normalde 80 ama şu an kampanyadalar 75 TL. Kazımdirik Gazioğlu Plus Tekel'de 73 TL ama önünde park imkanı kısıtlı. Bira içeceğiz diye maymun olduk. Diyanet İşleri Başkanı istifa!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar