dominar 400 konfor sele ile rahat oluyor fakat artçı için titreşim sorunu var ve birde motorun amortisörleri kazık gibi...
kimse bahsetmiyor ama çok önemli bir şeyden bahsedeceğim, ben fazla motosiklet kullanmış biri değilim, yani 2014 den beri kullanıyorum istanbulda, çok kullandım ama az çeşit kullandım...
150cc motorlarda özellikle ağırlık merkezinin orta veya biraz geride olan motorlarda artçı ile yol almak çok tehlikeli ve zor... direksiyon dönmüyor üstadım... hele gaz verirken motor ön kaldırıyor... yani bu yüzden mt-25 denge konusunda belki canını sıkabilir ama onu sürmedim tam bilmiyorum...
suzuki gsr 600 var, bir seneden fazla bindim ve aynı dominar 400 gibi ağır ve arkanda artçı varmı yok mu hissetmiyorsun... dominar 400 ve suzuki gsr600 sürerken arkada artçı isterse tepinsin ama denge bozmuyorlar...
artçılı kullanacak isen bence en önemli kriterlerden biri bu, bu konuyu göz ardı etme derim.
o paraya "suzuki v strom 250" var... 2013 model civarı honca nc700 var mesela, eski ama uzun ömürlü olduğu için tercih edilebilir mi ben bilmem, onu daha yüksek level motorcu arkadaşlar açıklayabilir.
edit: honda nc700 araba ruhu taşıyan bir motosiklet, aslında o bütçeye en mantıklı seçim bu gibi... inanılmaz düşük yakıtı var.. 250cc ler ile aynı yakıyor hatta onlardan daha az yakıyor ama onlardan daha çok kaçıyor... çok manyak bir motor, çok deli bir motor.