TOPLU SÜRÜŞ HK. BİLMEMİZ GEREKENLER

Ellerinize Kollarınıza Beyninize Klavye ve Farenize sağlık

Yazan dostumun ellerine sağlık. İlk toplu gezim kısmetse Sapanca'ya olacak. 28 mayıs 2006 sapanca gezisi yaani.. Heyecanlanıyorum doğrusu bi yanlış yapmayalım, arkadaşları tehlikeye atmayalım diye iyice okudum notları. umarım uygulamada da başarılı olurum :)

Son günlerde etkinliklerin çoğalması ve sayımızın artması ile lüzüm gereği konun tekrar gündeme gelmesi gerektiğini düşünüyorum özellikle yeni üye arkadaşların ve ilk defa grup sürüşü yapacak olan arkadaşların bu ve benzeri makaleleri dikkatlice okumalarını öneririm.
Sıkıcı olabilir ama unutmayın kaza sonucu en basit ihtimalle kırık bir ayakla evde yatmak daha sıkıcıdır.

Eskişehir'de Toplu Sürüş Yapmak Yasaktır!
Polis ve emniyet güçleri toplu halde giderken hepimizi çevirip , teker teker belge kontrolü yapıp, terörist muamelesi ile azarlamakta! :pr:

eline sağlık güzel bi çalışma olmuş nasip olurda gurupla sürüşe katılırsak faydalı olur..uygulanmaz denmesine katılmıyorum.. türkiyede uygulanmaz diye kimse yapmasın o zaman kara düzen gidilsin.. peki uygulanmaz diye kimse yapmazsa nasıl bi düzen kurulucak...

güncellenmesi iyi olmuş çok faydalı bilgiler toplu sürüşün sözlüğü gibi valla hazırlayan arkadaşa teşekkürler

Kişi istediği kadar profesyonel olsun gruptaki bir kişinin hatası birçok motorcunun hayatına mal olabilir. Nerde çokluk orda b.kluk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar