Motosiklet eskisi gibi çekmiyor.

Arkadaşlar merhaba, motosikletimde ani bir çekiş düşüklüğü yaşamaya başladım, tıkalı gibi gidiyor top speed buluyor ama 1 ay önceki o atak motosikletten eser yok,

buji değiştirildi, yağ değiştirildi, hava ve yağ filtesi değiştirildi, zincir bakımı balata değişimi yapıldı,

katalizör çekiş düşüklüğü yapar mı? bilen arkadaşlardan destek rica ediyorum, eğer yapıyorsa sorunu nasıl çözebilirim?

katalızor dolduysa çekiş duser.ben 48bin kmde deiştirdim.Sizinki de dolmuş olabilir.diğer nedenler benzin pompası,gevsek zincir,dusuk lastik basıncı,atesleme bobini

@motomad
katalızor dolduysa çekiş duser.ben 48bin kmde deiştirdim.Sizinki de dolmuş olabilir.diğer nedenler benzin pompası,gevsek zincir,dusuk lastik basıncı,atesleme bobini
öncelikle cevabın için teşekkür ederim, zincir ve lastikten olacağını düşünmüyorum, benzin pompası ve ateşleme bobini üzerinde duracağım tekrar teşekkürler.

Mevsim kış olduğu için lastik basıncından yana oyumu kulanacağım. Eğer çinli gy6 bloklu scooter ise subap ayarı istiyo olabilir.

Arkadaşlar merhaba, motosikletimde ani bir çekiş düşüklüğü yaşamaya başladım, tıkalı gibi gidiyor top speed buluyor ama 1 ay önceki o atak motosikletten eser yok,

buji değiştirildi, yağ değiştirildi, hava ve yağ filtesi değiştirildi, zincir bakımı balata değişimi yapıldı,

katalizör çekiş düşüklüğü yapar mı? bilen arkadaşlardan destek rica ediyorum, eğer yapıyorsa sorunu nasıl çözebilirim?
Katalizör ve egr yi temizlemeyi deneye biliriz birde gaz kelebeklerine bakabiliriz benzin pompasını ve enjektörleri kontrol edebiliriz harici motor içi bi problem olabilir

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Karbüratörlü motosiklet mi? Sübap ayarından yapıyor olabilir. Gaz kelebeği kontrol edilebilir. Kaç kmde bilmiyorum fakat enjektörlüyse enjektörler dolmuş olabilir. Karbüratörlüyle ayar istiyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar