Gitmesinde sıkıntı yok gibi sadece gazı aç kapa yaptığımda anı tepki vermesi gitti
debriyaj balataları da aynı fren disklerindeki mantıkla çalışır... tek fark fren diskleri durmak için işlev görürler ama debriyajda ise motorun hareket etmesi için...
yani ani tepkime gittiyse debriyaj kaçırıyor olabilir onu soruyorum sana, debriyaj kaçıran motor yine hızlanır yine gider ama yavaş yavaş hızlanır... sen gaz verip kükretirsin motoru ama motor yavaş yavaş hızlanır... daha nasıl tarif edeyim bilmiyorum ki...
tamirciye göster, debriyaj balatalarını kontrol etmeleri için rica et, sadece.. motorun yağını boşaltıp yandan bir kapak açacaklar sonra orada somunları döküp balatalara ve saclara bakacaklar eğer sorun yoksa geri takıp motor yağını geri koyup yollayacaklar seni... tahminen en fazla 700 lira işçilik alırlar diye düşünüyorum ama emin değilim... belki de motorun başka sorunları vardır bilmiyorum tam.
motordan pek anlamadığın için problemini detaylı tarif edemiyorsun. yanlış anlama bende usta falan değilim de bu söylediğim şeyleri kendim yapardım mesela, basit şeyler... takım taklavat dizdim ben çünkü ülkemizde paranla rezil olmak meşhurdur.