Biraz ortalık karışsın 😄 1000cc ile başlamak

Ben yaklaşık 1 milyon km otomobil tecrübesi olan bir kişi olarak şunu net olarak söyleyebilirim. 1 milyar km otomobil tecrübesi de olsa motosiklet kullanmak farklı bir şey. Bir kere kendi kendine dengede duramayan bir şey. Vitesler otomobil gibi net değil. Gaz kolu motosikletin hem ivmesini , hem hızını, hem de dengesini değiştiriyor.
Kısacası trafik okuma açısından dediğiniz doğru olabilir ancak motosiklet tamamen farklı bir şey. Ben Hayatımda 200 cc den yüksek bir şey kullanmadım. Ancak 200 cc bile yeterince tehlikeli. Başkalarını bilemem ama ben kendime adıma 200 cc de ustalaşmadan bir üst ( v strom 650 ) hedefime geçmem.

amerika da yollar dümdüz trafik yok viraj yok bir halt yok debriyajı bırakıp motoru kaldırabiliyorsan 1000cc de sürersin orada. türkiye gibi yaşam savaşı verdiğin bir ortam yok.

Videoda bir an kendimi gördüm. Bende virajlarda yavaşlıyorum. Bu o kadarda kötü bir şey değil.
Sonuçta bilmediğini bilmek de bir erdem sanırım.

Motosikleti
Ns200 15"
Tüm Harleycileri böyle sürerken görmek istiyoruz, ne o öyle 1000 küsür cc makineyle hımbıl hımbıl, geblo gibi 80-90 düzde sürmek? Bak bu olmaz.
Harleycilerdeki göbekle o iş olur mu abi? Sonra fiziğe aykırı bir olay yaşanmasın. Hem ossuruk sesi çıkaran motosiklet kullanan adam mı olur? Bu kadar giydiriyorum ama günün sonunda Cruiser alırsam çok gülerim.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Tüm Harleycileri böyle sürerken görmek istiyoruz, ne o öyle 1000 küsür cc makineyle hımbıl hımbıl, geblo gibi 80-90 düzde sürmek? Bak bu olmaz.
Gaz verme adamlara . O makina sadece kafeye gidip parketmek , trafikte gürültü yapmak , dövmecilere ve aksesuarcilara para kazandirmak icin yapilmistir. Senin benim gibi fakirler gazlasin diye degil. :cool:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Harleycilerdeki göbekle o iş olur mu abi? Sonra fiziğe aykırı bir olay yaşanmasın. Hem ossuruk sesi çıkaran motosiklet kullanan adam mı olur? Bu kadar giydiriyorum ama günün sonunda Cruiser alırsam çok gülerim.
Yok öyle deme, yeleği giydin mi parch'i taktın mı etrafa sert bakış attın mı motor virajı kendi kendine alıyormuş. :)

Şaka bir yana HOG organizasyonlarını takip ediyorum, adamlar enfes aktivite yapıyorlar. Sırf o aktiviteler için bile Harley alınabilir.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Harley performans sevenler icin gitti Porscheye makina tasarlatti ve piyasaya cikardi. Bu fanatikler "Sulu Harley olmaz hüleeyyn " diye kendilerini Harley bayilerinin kapilarina zincirlediler. O derece yani

Motosikleti
Ns200 15"
Yok öyle deme, yeleği giydin mi parch'i taktın mı etrafa sert bakış attın mı motor virajı kendi kendine alıyormuş. :)

Şaka bir yana HOG organizasyonlarını takip ediyorum, adamlar enfes aktivite yapıyorlar. Sırf o aktiviteler için bile Harley alınabilir.
O aktivitede günün sonunda hunharca 3 tam ekmek köfte ekmek yenmiyorsa boş iş abi :D, o tiplerle köfteci Niyazi abinin dükkana girersek muhtemel son bizde köfte olarak işin içinden çıkarız.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Harley performans sevenler icin gitti Porscheye makina tasarlatti ve piyasaya cikardi. Bu fanatikler "Sulu Harley olmaz hüleeyyn " diye kendilerini Harley bayilerinin kapilarina zincirlediler. O derece yani

Ben bir tanesiyle Tekirdağ-Silivri arası düzde kapışmıştım, alet benim makine sınıfındakilere göre güzel uzuyor. Kalkışı falan o torkla muazzam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar