Yamaha 2025 yeni motosiklet fiyatları

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Bir süredir Yamahanın web sitesinde fiyat listesi bölümünde güncelleme vardı. Bugün kontrol ettim ve gördüm ki güncellenmiş. Maşallah çok güzel bir fiyatlandırma olmuş. 2024 model motorlara süper fiyatlar çekmişler. Hepimize hayırlı olsun :)

Şahsi görüşüm, CBR 500R 387 bin TL'den satışa sunulacakken kimse gidip de 385 bine R3 almaz. Ben olsam almazdım yani.

Son düzenleme:
Bu hafta zam gelmeden tenere 700 aldım bende
Girdim bayiye tek kalmış köşede kaptım :D

Benim dikkatimi çeken mt 07 nin hornet 750 den ucuz olması.
hep öyleydi zaten yurt dışındada bizdede ucuzdu.ama bayide mt07 daha pahalıya aksesuarlı olarak hornette indirimli olarak satılıyordu :) şimdi sanırım tam tersine normale dönüyor belki yeni kasayla yine karaborsa mt07 fiyatları patlayabilir.
bu arada fiyatlar gayet ucuz çünkü bunlar 2024 fiyatları 20 30 bin tl zam yapılmış çok değil.merak ettiğim 2025 ler ne olucak ek gümrük zammıyla bu fiyatlar uçucakmı yoksa yine bir 30 40 eklicekmiyiz üzerine.
r3 güzel cihaz ama o kasa zaten cenaze oldu eskidi şu an yenilendi yeni r3 gelicek.oda 400 bini geçse gelmesini beklicek bir mantık yok gidip cbr500 her türlü alınır aradaki hp farkı ve tork farkı gözle görülür cinsten.tabi r3 düzlükle hepsini yer:) gerekte yok o kadar

Motosikleti
Çin Malı Skuter
hep öyleydi zaten yurt dışındada bizdede ucuzdu.ama bayide mt07 daha pahalıya aksesuarlı olarak hornette indirimli olarak satılıyordu :) şimdi sanırım tam tersine normale dönüyor belki yeni kasayla yine karaborsa mt07 fiyatları patlayabilir.
bu arada fiyatlar gayet ucuz çünkü bunlar 2024 fiyatları 20 30 bin tl zam yapılmış çok değil.merak ettiğim 2025 ler ne olucak ek gümrük zammıyla bu fiyatlar uçucakmı yoksa yine bir 30 40 eklicekmiyiz üzerine.
r3 güzel cihaz ama o kasa zaten cenaze oldu eskidi şu an yenilendi yeni r3 gelicek.oda 400 bini geçse gelmesini beklicek bir mantık yok gidip cbr500 her türlü alınır aradaki hp farkı ve tork farkı gözle görülür cinsten.tabi r3 düzlükle hepsini yer:) gerekte yok o kadar
R25 2025 365 bin, R3 420 bin TL olur diye düşünüyorum ben.

yüzde10 zamma zil takar oynarım bayram eddün honda bayisindeydim yeni verginin %10 olacağını söylediler sanmıyorum o kadar
dün honda bayisindeydim yeni verginin %10 olacağını söylediler sanmıyorum o kadarını
zil takar oynarım inşallah yüzde10 olur.bende görüştüm bayilerden 2025 24 modellerin arasında uçurum bekliyorlar.bu zammı tek gösteren firma triumhp listesi 2025 modellerin.ona bir bakarsanız durum içler acısı

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Ben şuan aktif olarak 250SR kullanıcısıyım. Önümüzdeki yaza motoru satıp 2025 model R25 veya MT25 alırım diyordum ama bu gidişle alamayacağım galiba 2024'ün güncellenmiş fiyatları böyleyse 2025'i düşünemiyorum. Bir de bunlar liste fiyatı yani 😂 Tabii ki yine ülkemizde hiç bir bayi motorlari liste fiyatindan satmayacak siz o fiyatlarin uzerine bi 20-25bin daha ekleyin.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben şuan aktif olarak 250SR kullanıcısıyım. Önümüzdeki yaza motoru satıp 2025 model R25 veya MT25 alırım diyordum ama bu gidişle alamayacağım galiba 2024'ün güncellenmiş fiyatları böyleyse 2025'i düşünemiyorum. Bir de bunlar liste fiyatı yani 😂 Tabii ki yine ülkemizde hiç bir bayi motorlari liste fiyatindan satmayacak siz o fiyatlarin uzerine bi 20-25bin daha ekleyin.
Sen boşver sıfır R25'i, Mt25'i, ikinci elde ne cevherler var.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Sen boşver sıfır R25'i, Mt25'i, ikinci elde ne cevherler var.
Sıfır ürün takıntım yok abi bu arada ikinci el de alır binerim tabii ki fakat model olarak MT25 ve R25 dedim mi maalesef ben şüpheye düşüyorum çünkü motorun kullanıcı kitlesi malum ortada sürekli tek teker yapan mi dersin artistlik yapacağım diye sürekli motoru red line'a sokan mu dersin kisacasi bu motorlarin kullanıcı kitlesi birazcık hor kullanıyor o yüzden ikinci el de saglam gerçekten temiz ve sakin kullanilmis mt25 ve r25 bulmak zor. Ancak böyle tanıdığın falan olacak adamin nasil kullandigini bildiğin gördüğün birisi olacak ondan alacaksın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sıfır ürün takıntım yok abi bu arada ikinci el de alır binerim tabii ki fakat model olarak MT25 ve R25 dedim mi maalesef ben şüpheye düşüyorum çünkü motorun kullanıcı kitlesi malum ortada sürekli tek teker yapan mi dersin artistlik yapacağım diye sürekli motoru red line'a sokan mu dersin kisacasi bu motorlarin kullanıcı kitlesi birazcık hor kullanıyor o yüzden ikinci el de saglam gerçekten temiz ve sakin kullanilmis mt25 ve r25 bulmak zor. Ancak böyle tanıdığın falan olacak adamin nasil kullandigini bildiğin gördüğün birisi olacak ondan alacaksın.
Yok beni yanlış anladın, "ikinci elde ne cevherler var" derken Mt25 ve R25'in 2. ellerinden bahsetmedim.

Motosikleti
cbf 150
Bir kaç ay eveline kadar bendede sıfır r25 vardı. Adam gibi kullandım. Oğluma almıştım o kullanmadı. Zaten el kadar motor neyine zorlucan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar