Motosikletler için köprü, otoyol ve tünel ücretleri

avrasya-tuneli-motosiklet-gecis.jpg

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), köprü, otoyol ve tünellerin 2025 yılı için geçiş ücretlerine zam yapıldığını açıkladı.

– 15 Temmuz Şehitler Köprüsü tek yön motosiklet geçiş ücreti 20 TL
– Fatih Sultan Mehmet Köprüsü tek yön motosiklet geçiş ücreti 20 TL
– Yavuz Sultan Selim Köprüsü tek yön motosiklet geçiş ücreti 55 TL

– Osmangazi Köprüsü tek yön motosiklet geçiş ücreti 555 TL

– 1915 Çanakkale Köprüsü tek yön motosiklet geçiş ücreti 200 TL

– Avrasya Tüneli tek yön motosiklet geçiş ücreti 175 TL

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine yapılan zam ile tünelden motosiklet ile geçiş tam yüzde 187 oranında artmış oldu.

00:00-04:59 aralığını kapsayan Gece tarifesine göre ise tünelden motosiklet ile geçişte 87.5 TL olarak belirlendi.

2025 Otoyol Motosiklet Ücretleri

KGM Anadolu Otoyolu Anadolu (Çamlıca) – Akıncı (Ankara) 108 TL
İzmir – Çeşme Otoyolu Seferihisar – Çeşme 16 TL
İzmir – Aydın Otoyolu Işıkkent – Aydın Batı 26 TL
KGM Çukurova Otoyolları Adana Doğu Alın – Gaziantep Batı Alın 36 TL
KGM Çukurova Otoyolları Gaziantep Doğu – Şanlıurfa 36 TL
KGM Çukurova Otoyolları Niğde Kuzey – Mersin Alın 71 TL
KGM Avrupa Otoyolu Mahmutbey- Edirne 55 TL
Gebze – Orhangazi – İzmir Osmangazi Köprüsü – İzmir Çıkış 1.415 TL
Kuzey Çevre Otoyolu Fenertepe – Kurnaköy 290 TL
Kuzey Marmara Avrupa Otoyolu Kınalı – Fatih 130 TL
Kuzey Marmara Anadolu Otoyolu Kurnaköy – TEM Akyazı 280 TL
Ankara – Niğde Otoyolu Ankara Alın – Niğde Alın 200 TL
Menemen – Aliağa Çandarlı Otoyolu Menemen – Çandarlı 40 TL

Haberin devamı için tıklayın.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Nadiren kullanmama rağmen fiyatlar çok fazla yahu. Nedir böyle. Çanakkale - İstanbul git gel otomobiller için yakıt masrafı köprü geçişlerinden ucuza gelir heralde.
Çanakkale Feribot aynı gün içinde araçla gidip dönecekler için görece uygun. Gestaş Ücret Tablosu.

avrasya tüneli cidden katlanır plakayı haketmiş artık. benim hiç işim olmaz ama avrasya tünelinden plakayı gizleyip geçen tüm kardeşlerimi destekliyorum artık.

avrasya-tuneli-motosiklet-gecis.jpg

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), köprü, otoyol ve tünellerin 2025 yılı için geçiş ücretlerine zam yapıldığını açıkladı.

– 15 Temmuz Şehitler Köprüsü tek yön motosiklet geçiş ücreti 20 TL
– Fatih Sultan Mehmet Köprüsü tek yön motosiklet geçiş ücreti 20 TL
– Yavuz Sultan Selim Köprüsü tek yön motosiklet geçiş ücreti 55 TL

– Osmangazi Köprüsü tek yön motosiklet geçiş ücreti 555 TL

– 1915 Çanakkale Köprüsü tek yön motosiklet geçiş ücreti 200 TL

– Avrasya Tüneli tek yön motosiklet geçiş ücreti 175 TL

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine yapılan zam ile tünelden motosiklet ile geçiş tam yüzde 187 oranında artmış oldu.

00:00-04:59 aralığını kapsayan Gece tarifesine göre ise tünelden motosiklet ile geçişte 87.5 TL olarak belirlendi.

2025 Otoyol Motosiklet Ücretleri

KGM Anadolu Otoyolu Anadolu (Çamlıca) – Akıncı (Ankara) 108 TL
İzmir – Çeşme Otoyolu Seferihisar – Çeşme 16 TL
İzmir – Aydın Otoyolu Işıkkent – Aydın Batı 26 TL
KGM Çukurova Otoyolları Adana Doğu Alın – Gaziantep Batı Alın 36 TL
KGM Çukurova Otoyolları Gaziantep Doğu – Şanlıurfa 36 TL
KGM Çukurova Otoyolları Niğde Kuzey – Mersin Alın 71 TL
KGM Avrupa Otoyolu Mahmutbey- Edirne 55 TL
Gebze – Orhangazi – İzmir Osmangazi Köprüsü – İzmir Çıkış 1.415 TL
Kuzey Çevre Otoyolu Fenertepe – Kurnaköy 290 TL
Kuzey Marmara Avrupa Otoyolu Kınalı – Fatih 130 TL
Kuzey Marmara Anadolu Otoyolu Kurnaköy – TEM Akyazı 280 TL
Ankara – Niğde Otoyolu Ankara Alın – Niğde Alın 200 TL
Menemen – Aliağa Çandarlı Otoyolu Menemen – Çandarlı 40 TL

Haberin devamı için tıklayın.
Belki ergence bi cümle olarak gelecek size önermiyorumda ama sanırım katlanır plaka farz olacak gibi

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Katlanır plaka ile yakalanırsanız yaptığınız bütün o tasarruf(!) boşa gider hatta içeri girersiniz yalnız...

Toplum olarak bir engeli ortadan kaldırmaya çalışmak yerine etrafından dolaşmaya çalıştığımız müddetçe asla ileri gidemeyeceğiz. Batı ile doğunun farkı da tam burada işte. Bizim tipimiz batı ama kafamız doğu - sorunumuz da bu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Katlanır plaka ile yakalanırsanız yaptığınız bütün o tasarruf(!) boşa gider hatta içeri girersiniz yalnız...

Toplum olarak bir engeli ortadan kaldırmaya çalışmak yerine etrafından dolaşmaya çalıştığımız müddetçe asla ileri gidemeyeceğiz. Batı ile doğunun farkı da tam burada işte. Bizim tipimiz batı ama kafamız doğu - sorunumuz da bu.
batıda %187 zam yapılsa berlini yakarlar :D doğunun sorunu ne biliyorsun aha böyle büyüklere secde etmeleri benim daha fazla sikilmeye niyetim yok beni düşünmeyen devleti ben düşünmem uygar bi halk istiyorsan uygar bi hükümet uygar bi devlet olacak burada suçlu domalmaktan kaçan halk değil

ha bu arada hergün anadoludan avrupaya işine giden biri burayı kullanıyorsa ayın 20 günü kullansa 7000 tl para veriyor o ay bikere yakalandı diyelim ki katlanır plaka cezası 5000 tl bile değil her türlü daha karlı

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
batıda %187 zam yapılsa berlini yakarlar :D doğunun sorunu ne biliyorsun aha böyle büyüklere secde etmeleri benim daha fazla sikilmeye niyetim yok beni düşünmeyen devleti ben düşünmem uygar bi halk istiyorsan uygar bi hükümet uygar bi devlet olacak burada suçlu domalmaktan kaçan halk değil

ha bu arada hergün anadoludan avrupaya işine giden biri burayı kullanıyorsa ayın 20 günü kullansa 7000 tl para veriyor o ay bikere yakalandı diyelim ki katlanır plaka cezası 5000 tl bile değil her türlü daha karlı
Zaten yapılması gereken Berlin'i yakmak ben onu diyorum. Kimse Berlin'i yakmazsa Berlin nasıl düzelecek? Düzelmez...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Avrasya'nın girişlerinde Tracer 9'lu polisler oluyor aman dikkat.

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Halk olarak domalmaktan kaçmak yerine bizi domaltanları göndermek en mantıklısı... ama tecavüzcüsüne aşık olanlar yüzünden maalesef bu gerçekleşemiyor. Ha Türkçe dahi bilmeyenlere oy kullandırıp benim geleceğime şekil vermelerinden bahsetmiyorum bile.

Liyakatsız insanlar yüzünden geleceğimiz karartılıyor. Emekliye %15 zam asgari ücrete %30 ve motosiklet geçiş ücretine %187 . Allah gani gani belalarını ver-me-sin sakın aman aman.
Bakın şimdi motorcuların alternatifi var neticede arabalı vapur ve 1. köprü. Bu fiyatlama sebebi ile trafik yaratmadıkları tüneli daha az kullanacaklar ve gelir düşecek tünelin. Bunlar matematiği o denli bilmiyorlar ki bu zam oranını yapıyorlar. Zerre matematik bilseler zam bile yapmazlar. Motosiklet o yolu bozmuyor, trafik yaratmıyor arkadaş beyin nakli yaptırsınlar gidip bu kararı alanlar.
Eyyy motorcu arkadaşlar. Protesto etmeliyiz yeter artık . Lütfen organize olalım tüm klüpler , siteler vs. binlercemiz Avrasya zammını protesto edelim. Zaten can güvenliğimizi bile sağlayamıyorlar. Alkollü adam kırmızı da geçip bizi öldürse 1-4 at yatıp çıkıyor. Onlara 3. dünya ülkesi olmadığımızı ne zaman hatırlatacağız. Yeter artık. %187 oranını kim buldu bu danışmanlar içinde , vallahi bunu ne ye göre belirledi konuşmak isterim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Onlara 3. dünya ülkesi olmadığımızı ne zaman hatırlatacağız. Yeter artık. %187 oranını kim buldu bu danışmanlar içinde , vallahi bunu ne ye göre belirledi konuşmak isterim.
Onlar 3. dünya ülkesi olduğumuzu bizden iyi biliyorlar, biz farkında değilmiş gibi kızıyoruz. 3. dünya ülkesi olduk daha ne olsun. Bu saatten sonra zor.
Benzer uygulama almanyada olsa Berlin yanardı, bizde Berlin yakılmadığı için bu haldeyiz zaten. Devlet halkından korkmazsa böyle olur.

Yeniden değerleme oranı ve enflasyon verisi yanlış dersin, aldatmaca var dersin, konu tartışmaya ve yoruma gider. Bunu anlarım, ancak ortada %170'lik zam varken, şu an işletmecisinin bu kararı yayımlamış ve onamış görevlileri işten çıkartıp özür dilediğini okuduğumuz sosyal medya ekran görüntüleri olması gerekirdi. Kimseden ses çıkmıyor. Mesele, karşıdan baktım 6 buradan baktım 9 gördüm meselesi değil, hiçbir şekilde olmaması gereken bir mesele.

İnsanlar öyle sinmiş ki demekki %100 haklı oldukları durumda bile görünmeyen %1'i zihinlerine yerleştirmişler. Toplum mühendisliği tam da budur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu an ülke olarak yaşadığımız her sıkıntının kaynağı 27 Mart 1994 Yerel Seçimleridir. ANAP, SHP ve DSP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayları İlhan Kesici, Bedrettin Dalan ve Zülfü Livaneli'nin eseriyiz.

Hele hele Zülfü sana ne oluyor? Sen daha apartman yönetemezken türkü söylemeye devam etseydin keşke.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Şu an ülke olarak yaşadığımız her sıkıntının kaynağı 27 Mart 1994 Yerel Seçimleridir. ANAP, SHP ve DSP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayları İlhan Kesici, Bedrettin Dalan ve Zülfü Livaneli'nin eseriyiz.
Zülfü en azından türkü söyleyebiliyordu. Bedrettin Talan zaten talan etmişti. İlhan DÖNER Kesici ise en son Muğla'da ampul yakıyordu. Orada asıl yamuğu yapanlar Hüsamettin Özkansız ve sonradan ampul bakanı olacak olan Yertuğrul Günay'dır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar