Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sabah Çiçekli Köy'de yaptığımız kahvaltıdan sonra (şu anda saat 17:00) hala aç değilim. Neydi o kahvaltı öyle! Ballı kaymak, böğürtlenli lor peyniri...
Yarışlar sırasında çektiğim fotoğrafları upload ettim. Gelmeyenler ve gelenler baksın.
Yarış pistinin panoramik görüntüsü:

Yarışı şeyreden seyirciler ve ilginç görüntüler karışımı:

Bizlerden görüntüler:

Modları burada oyalıyoruz, diğer arkadaşlar rahat edebilir. Girişin birbirinize
:

Şu aşağıdaki yığın içindeki montlar, kasklar, eldivenler ve fotoğraf makineleriyle en az 10,000 YTL eder mi? :

MT-Manisa'dan Mecit:

Sinyalsiz dönüşlere, hatalı sollamalara, aşırı hıza ve tehlikeli sürüşlere son, yoksa yakalar!:

Ve drag yarışlarından görüntüler:

Şimdi de ufaklıkların yarış görüntüleri:

Bu koltukların sahiplerini bir türlü öğrenemedim :silent: :

Yarış pistinin yanında alternatif (!) yarışlar ve akrobasi yapanların bir kaza sonrası görüntüsü
r: :mrgreen: :

Benden bu kadar, kahvaltı ve toplu çektirdiğimiz fotoğrafları ben de görmek isterim. Birileri de bunları upload ediversin (2 hafta sonra değil ama
)
Yarışlar sırasında çektiğim fotoğrafları upload ettim. Gelmeyenler ve gelenler baksın.
Yarış pistinin panoramik görüntüsü:

Yarışı şeyreden seyirciler ve ilginç görüntüler karışımı:

Bizlerden görüntüler:

Modları burada oyalıyoruz, diğer arkadaşlar rahat edebilir. Girişin birbirinize

Şu aşağıdaki yığın içindeki montlar, kasklar, eldivenler ve fotoğraf makineleriyle en az 10,000 YTL eder mi? :

MT-Manisa'dan Mecit:

Sinyalsiz dönüşlere, hatalı sollamalara, aşırı hıza ve tehlikeli sürüşlere son, yoksa yakalar!:

Ve drag yarışlarından görüntüler:

Şimdi de ufaklıkların yarış görüntüleri:

Bu koltukların sahiplerini bir türlü öğrenemedim :silent: :

Yarış pistinin yanında alternatif (!) yarışlar ve akrobasi yapanların bir kaza sonrası görüntüsü

Benden bu kadar, kahvaltı ve toplu çektirdiğimiz fotoğrafları ben de görmek isterim. Birileri de bunları upload ediversin (2 hafta sonra değil ama