ehliyeti yetmeyenleri düdükleme fiyatlandırmasıZaten hayalim 750 Hornet, yenisine bayıldım tipi özellikleri çok hoşuma gitti. Arada bi 500'lük gelmesi de iyi olmuş, 125'ten direkt 750'ye geçersem 6-7 dakika içinde ölebilirdim 500'lükle 30 dk'yı zorlarız. Ama işte fiyat önemli, Honda UK sitesinden bi kaç özelleştirmeyle 7200£ oldu fiyat, çevir zaten 320k oluyo, vergi mergi derken 450k olur bu. Yarı fiyatına Voge 525R var... 400k'ya Hornet 750 satıyolar la o da alınır. Ya bunlar ne biçim fiyatlar/fiyatlandırmalar ak
Bu tam bir tabu...yok öyle bir şey...Zaten hayalim 750 Hornet, yenisine bayıldım tipi özellikleri çok hoşuma gitti. Arada bi 500'lük gelmesi de iyi olmuş, 125'ten direkt 750'ye geçersem 6-7 dakika içinde ölebilirdim 500'lükle 30 dk'yı zorlarız.
Tabii ben onu şakasına yazdım, zaten sürücü kursunda Hornet 750 kullandım motoru çok az da olsa biliyorum. Hep yağmur modunda kullanmıştım ama olsun. 2 günlük bir eğitimle gayet sürebilirim diye düşünüyorum. Bakalım, yenisi en az 550k falan olur heralde.Bu tam bir tabu...yok öyle bir şey...
Bu tamamen sürücüye, trafik deneyimine, sürüş alışkanlıklarına ve kullandığı motosiklete bağlı bir durum. Hornet 750'ye alışma devresinde bir süre "rain" (yağış) modunda kullanırsınız, olur biter. O da aslında alt devirlerde "sport" modundan çok farklı değil, üst devirlerde anlaşılacak bir durum. 750 Hornet sürmesi, alışması, kontrol edilmesi çok kolay ve keyifli bir motosiklet. Hayaliniz buysa ve ekonomik gücünüz yetiyorsa, arada 500 Hornet deneyimlemeye gerek yok...
Sürersiniz.Tabii ben onu şakasına yazdım, zaten sürücü kursunda Hornet 750 kullandım motoru çok az da olsa biliyorum. Hep yağmur modunda kullanmıştım ama olsun. 2 günlük bir eğitimle gayet sürebilirim diye düşünüyorum. Bakalım, yenisi en az 550k falan olur heralde.
Honda Türkiye resmi duyuru mu yaptı bir yerde NX500'ler geliyor diye? Ben denk gelmedim böyle bir habere herhangi bir yerde. Haberi gören arkadaş link paylaşırsa güzel olur.
Fiyatı uygun olur umarım ya, zaten 400+ çıkarsa çok fazla rakibi olacak bi ton motosiklet var o fiyata, milletin arada derede kalmasına imkan vermeden koysun 300.000'den ilk ben alıcam sözSürersiniz.
Ben 1000'lik umuyordum ama maalesef bize şimdilik gelmeyecek. Hornet 500'ün piyasası daha hızlı olur diye düşünmüşler. Rakip firmaların bu segmentine yanıtları yoktu. Bu açığı kapatıyorlar.
Sizi henüz arayıp sormadılar mı?Fiyatı uygun olur umarım ya, zaten 400+ çıkarsa çok fazla rakibi olacak bi ton motosiklet var o fiyata, milletin arada derede kalmasına imkan vermeden koysun 300.000'den ilk ben alıcam sözCB500 için konuşuyorum tabi.
Buradan duyurmuş olayım da haberleri olsunSizi henüz arayıp sormadılar mı?![]()
hornet 750 almanyada 8390 euroNX500 400K dan aşağısı mümkün değil gibi birde A2 için getireceklerse yakıt haritasını kısıp 35Kw ya çekecekler
ama piyasada bu CC de boşluk var
şahsen bende bu kafada biri olarak bu cc de A2 uyumlu motoru japonlarda ilk kawasaki getirdi Z500 ile, bende tercihimi o zaman ondan yana kullanmıştım
Hornet 500 390K gibi gelebilir diye tahmin ediyorum
NX500 400K dan aşağısı mümkün değil gibi birde A2 için getireceklerse yakıt haritasını kısıp 35Kw ya çekecekler
Cidden 400 500CC klasmanında A2ye uyan güzel bir motosiklet yok . Z500, SR450, Duke/RC390 ve R25 dışında hiç bir alternatif yok Z500 Türkiye'de Kawasaka'nin parça ve yetkili servisi hakkında çok iyi şeyler yok forumlarda vs. . Duke/RC390'da tek silindir titreşimi ve parça pahalılığı var. R25 ve MT25'te aynı şekilde MT125de TCS varken R25 ve MT25'de olmaması cidden çok saçma .NX500 400K dan aşağısı mümkün değil gibi birde A2 için getireceklerse yakıt haritasını kısıp 35Kw ya çekecekler
ama piyasada bu CC de boşluk var
şahsen bende bu kafada biri olarak bu cc de A2 uyumlu motoru japonlarda ilk kawasaki getirdi Z500 ile, bende tercihimi o zaman ondan yana kullanmıştım
Hornet 500 390K gibi gelebilir diye tahmin ediyorum
Kawasaki eliminatore bakın derim. Ben vulcan s kullandım. Rodaj bakımı ve ikinci bakımda da ktm 250adv den daha az para aldılar. Kawasaki de sanırım kırıp dökünce veya ağır motor arızalarında sorun oluyor. Ama motor çok güzeldi. Kıyaslama açısından söylüyorum hornet 750 ile vulcan s i yanyana görüp dokunsanız biraz abartıp hornete elektrikli bisiklet muamelesi yaparsınız, ben yaptım tabi sizin böyle düşünmeme olasılığınız da varCidden 400 500CC klasmanında A2ye uyan güzel bir motosiklet yok . Z500, SR450, Duke/RC390 ve R25 dışında hiç bir alternatif yok Z500 Türkiye'de Kawasaka'nin parça ve yetkili servisi hakkında çok iyi şeyler yok forumlarda vs. . Duke/RC390'da tek silindir titreşimi ve parça pahalılığı var. R25 ve MT25'te aynı şekilde MT125de TCS varken R25 ve MT25'de olmaması cidden çok saçma .
Royal Enfield'lerin hepsi A2 ve hoş bence.Cidden 400 500CC klasmanında A2ye uyan güzel bir motosiklet yok . Z500, SR450, Duke/RC390 ve R25 dışında hiç bir alternatif yok Z500 Türkiye'de Kawasaka'nin parça ve yetkili servisi hakkında çok iyi şeyler yok forumlarda vs. . Duke/RC390'da tek silindir titreşimi ve parça pahalılığı var. R25 ve MT25'te aynı şekilde MT125de TCS varken R25 ve MT25'de olmaması cidden çok saçma .