Forma advanture bot cayır cayır su alıyor içine her gün kullanıyorum tavsiye etmemKadıköydeki Motomax mağazasında Forma Adventure bot ayağıma denemiştim, çok rahat, yaz kış kullanılabilecek, ne sıcak ne soğuk ne yağmur dinlemeyecek sağlam bir bot, şu anki botlarım eskiyince almayı düşünüyorum, baharda alırım büyük ihtimalle.
Fiyatı yüksek gibi görünüyor ama benzeri bir botu 2017 yılında benzer fiyatlara almıştım artık eskise de sıkıldım moduna girdim, yani toplamda daha ucuz markalara göre ucuza bile geliyor.
Su alıyor dediğiniz bot bu mu?Forma advanture bot cayır cayır su alıyor içine her gün kullanıyorum tavsiye etmem
bende ki ürün bu abi https://www.motomax.com.tr/forma-adventure-kisa-bot-4514Su alıyor dediğiniz bot bu mu?
https://www.motomax.com.tr/forma-adventure-korumali-motosiklet-botu-kahverengi
Ben de önümüzdeki ay yurtdışına gittiğimde aynısından alacaktım, iyi ki yazdınız. Su geçiriyorsa kesinlikle almam.
Ben 2017'de motomax mağazasında bot alırken forma adventure tipi çok hoşuma gitmişti ama ayağıma uyan numarası o sırada kalmamıştı, Difi Ventura adında benzer tipte başka bir marka almıştım, hala kullanıyorum, ne su geçirdi ne üşüttü ne de yazın terletti, yıllardır rahat rahat kullanıyorum yaz kış ama eskidi artık diye yeni bot arayışına girdim.
Acaba deri kısımlarından mı su alıyor yoksa paçalardan süzülen su mu içine giriyor?bende ki ürün bu abi https://www.motomax.com.tr/forma-adventure-kisa-bot-4514
kısa versiyonu bende o kafada almıştım açıkçası ayaklarım su almaz kuru kuru giderim kafası ama yok maalesef su alıyor içine öyle sağanak yağmurada ihtiyacı yok maalesef. Güzel bot mu? çok güzel bot ama su problemi var işte uzun versiyonuda aynıdır muhtemelen. bir iki sezon daha kullanıp uzun turlar için TCX kestirdim bir tane gözüme waterprof onlardan alacağım kahverengisi buna çok benziyor ama fiyat 2x![]()
Bende de bunlar var, sol biraz daha alt kısmında bir sertlik olup bazen can yakıyordu ama pantalonu ona göre katlayarak kullanırsam sorun olmuyor. 7 yıldır kullanıyorum halen taş gibiler. Fiyatı için güzel malBen bu sene YDS'nin botunu aldım, GoreTex zaten su almakla ilgili bir konusu yok, bok gibi yağmura kara da girdim bir şey olmadı.
Nasıl bir defodan bahsediliyor? Benim sol botun en üst noktasında velcronun dikişinde biraz problem var, bacağıma batıyor bazen eğer çorap bottan kısaysa/denkse. Şimdilik idare ediyorum.
Arkadaşımınkinde de oldu, götürmüş hemen halletmişler. Ben çok iplemedim şimdilik.
Benzer şekilde dikişlerde ve yapıştırma yerlerinde sorunlar oluyormuş. Zaten Hepsiburada da ürün fotoğraflarında hep benzer ürün kusurları mevcut. O yüzden emin olamadım ben.Ben bu sene YDS'nin botunu aldım, GoreTex zaten su almakla ilgili bir konusu yok, bok gibi yağmura kara da girdim bir şey olmadı.
Nasıl bir defodan bahsediliyor? Benim sol botun en üst noktasında velcronun dikişinde biraz problem var, bacağıma batıyor bazen eğer çorap bottan kısaysa/denkse. Şimdilik idare ediyorum.
Arkadaşımınkinde de oldu, götürmüş hemen halletmişler. Ben çok iplemedim şimdilik.
Yani güncel fiyatlarda nasıl bir yerde duruyor emin değilim ama diğer markalara göre %50-60 civarı veya daha düşükse girilebilir bir kumar. YDS bot işini bilir; ordulara üretim yapıyor, askerde kullandığım botu da YDS'den almıştım mükemmeldi.Benzer şekilde dikişlerde ve yapıştırma yerlerinde sorunlar oluyormuş. Zaten Hepsiburada da ürün fotoğraflarında hep benzer ürün kusurları mevcut. O yüzden emin olamadım ben.
Forma için de adventure modeli ile arbo modelinin ikisinde de su geçirmez drytex iç astar kullanılmış. Malzeme aynı, adv için su alıyor demeniz forma ya bir adım uzaklaştırdı. Yds de kumar gibi geliyor![]()
Diğer markalardan pek kalır yanı yok. Şu an için yds diablo 6,490tl, forma frontier 7,490tl.Yani güncel fiyatlarda nasıl bir yerde duruyor emin değilim ama diğer markalara göre %50-60 civarı veya daha düşükse girilebilir bir kumar. YDS bot işini bilir; ordulara üretim yapıyor, askerde kullandığım botu da YDS'den almıştım mükemmeldi.
Abartmışlar, ben aldığımda yarı-fiyattı marka ürünlere göre.Diğer markalardan pek kalır yanı yok. Şu an için yds diablo 6,490tl, forma frontier 7,490tl.
alt kısımdan alıyor, shoftshell pantolon ile kullanıyorum üst kısmınıda kapatıyorum oralar kupkuru ama su bitikintisine yalandan ayağın girip çıkınca ( suyu fark ettim hemen çektim ayağımı ) çoraplarında nemi hissetmeye başlıyorsun.Acaba deri kısımlarından mı su alıyor yoksa paçalardan süzülen su mu içine giriyor?
Ayağıma denediğimde çok rahat gelmişti. Önümüzdeki ay almayı düşünüyordum, artık başka marka bakacağım.
Ordulara herhangi bir şey üreten bir markanın ürününü mecbur kalmadıkçaYani güncel fiyatlarda nasıl bir yerde duruyor emin değilim ama diğer markalara göre %50-60 civarı veya daha düşükse girilebilir bir kumar. YDS bot işini bilir; ordulara üretim yapıyor, askerde kullandığım botu da YDS'den almıştım mükemmeldi.
Hemen o kadarcık su birikintisine basmakla su almaması lazım, sizdekinde bir üretim hatası olmuş olabilir mi?alt kısımdan alıyor, shoftshell pantolon ile kullanıyorum üst kısmınıda kapatıyorum oralar kupkuru ama su bitikintisine yalandan ayağın girip çıkınca ( suyu fark ettim hemen çektim ayağımı ) çoraplarında nemi hissetmeye başlıyorsun.
Vallahi ben kapitalist düzende paramı bana en faydalı kullanabilmeye bakıyorum, sonuç olarak başka firmadan aldığımız malın parası da eninde sonunda o orduları besleyen hükümetlerin, o ordulara silah sağlayan silah tüccarlarının, uyuşturucu baronlarının vs. vs. bir şekilde sistemin açığını sömüren kapitalist domuzların cebine giriyor. Sistemden bütünüyle çıkıp soyutlanmadıktan sonra akışa uymak en doğrusuOrdulara herhangi bir şey üreten bir markanın ürününü mecbur kalmadıkça