Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Markaların listelenme link yapısı değişti. Modelleri forum listesinde konuların başında yer alan marka isimlerine tıklayarak o markaya ait konular listene biliniyor. En kıza zamanda ana sayfadaki marka logolarındaki linkler düzeltilecek. Forumda marka listesi eklenecek.
Yamam konuları için tıklayın.

Modelleri forumunda filtre yaparak da marka başlıklarını sıralayabilirsiniz.

OzW6UK.jpg

Modeller forumunun başına marka adları eklendi.

n1BC2q.jpg

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bir kaç gün Motosiklet.nete giremeyince,sitenin Rusya'ya giriş yasaklandı sandımo_Oo_O.
Eski yüzüne alıştık,şimdiki zor olacak alışana kadar
https://www.motosiklet.net/forum/mo...0-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-2.html

Sayfanın yeni adresi aşağıdaki gibi oldu.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
koyu tema yok mu ya
Koyu tema olacak ama mevcut temanın üzerindeki değişiklikleri bitirmemiz gerekiyor. Düzenlemeler bitince mevcut temanın kopyası alınıp koyu olarak ayarlanacak.

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Mobil arayüz olması gerektiği gibi olmuş. Önceki hiç kullanışlı değildi. Mobilden mecbur masaüstü görünümü takılıyordum. Artık gerek kalmamış gibi.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
17 yıldır aynı yüze bakıyordum. Eşimden sonra 2. sırayı almış.

• Beğen
Tepkiler: pea
Eski hali daha iyiydi ya..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aga düzenleme nerede.. Yeni besleme :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu yeni yüzü beğenenlere şaşıyorum.. Ya da biz çok eski kafalı kaldık..
Yokarıda aboneliklerimiz falan vardı..Tek tıkla görebiliyorduk bizden sonra yazılanları..
Hiç mi hiç beğenmedim.. (n)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu yeni yüzü beğenenlere şaşıyorum.. Ya da biz çok eski kafalı kaldık..
Yokarıda aboneliklerimiz falan vardı..Tek tıkla görebiliyorduk bizden sonra yazılanları..
Hiç mi hiç beğenmedim.. (n)
Abonelikler bölümünün adı takipler olarak değişti, üst menüden ulaşabilirsin. Neler yeni bölümünden ise son girişinizden sonra açılan konu ve yeni mesajları görebilirsin.

Motosikleti
Ns200 15"
Abonelikler bölümünün adı takipler olarak değişti, üst menüden ulaşabilirsin. Neler yeni bölümünden ise son girişinizden sonra açılan konu ve yeni mesajları görebilirsin.
Cevap yazacağım zaman kelimeleri seçtiğimde mavi olmuyor.

Aynı resimdeki gibi olması gerekirken görünmez şekilde seçiyor.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Cevap yazacağım zaman kelimeleri seçtiğimde mavi olmuyor.

Aynı resimdeki gibi olması gerekirken görünmez şekilde seçiyor.
Yukarıdaki ekran görüntüsünde seçilen yazı mavi olmuş. Hangi işlemi yaparken mavi olmuyor anlamadım.

Motosikleti
Ns200 15"
Yukarıdaki ekran görüntüsünde seçilen yazı mavi olmuş. Hangi işlemi yaparken mavi olmuyor anlamadım.
Size cevap vereceğim alanda cümle veya kelime seçtiğim kısım. Yani resimdeki.

Bu alanda cümle seçerken herhangi bir renk çıkmıyor, ben mac kullanıyorum belki onla alakalı olabilir.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Şimdi örneğin açtığım veya takip ettiğim konuları görmek için kat etmem gereken adımları yazıyorum;

Ana sayfaya gel--"FORUM"a tıkla--Sağ köşedeki profile tıkla--"Tüm mesajlarınız"a tıkla--açılan sayfada üstteki "FORUMLAR" kısmında açılır menüye gel--"Konularım"a tıkla

ÜFFF...

Yani bu kadar işe ne gerek var.

Ana sayfaya profil eklenir, profil içinde her bilgiye ulaşılır. Neden sürekli "FORUMLAR" kısmı üzerinden ilerlemek gerekiyor?

Ayrıca örneğin şu mesajı yazarken kelime seçmeye kalksam yine renklendirmiyor. Ama üstte yazan bir mesajdan seçim yapsam açık mavi ile renklendiriyor.

Yavaş yavaş düzelecek tabii ama bunlar temel işler sanki...

Forum ana sayfasından Forumlar linkinden konularınıza ulaşabilirsiniz. Ana sayfadaki menüde üyelik bilgiler şimdilik yok üzerinde çalışıyoruz.

X58s4B.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fghdghfgh
Size cevap vereceğim alanda cümle veya kelime seçtiğim kısım. Yani resimdeki.

Bu alanda cümle seçerken herhangi bir renk çıkmıyor, ben mac kullanıyorum belki onla alakalı olabilir.
Sorun düzeltildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar