Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Motosikleti
R25, CRF250L
Çok da güzel olmuş, ellerinize sağlık. Uygulama olarak da görmek isteriz

Bu devirde foruma yatırım yaptığınız için ellerinize sağlık öncelikle.

Tema beni acayip rahatsız etti, benim geri kafalılığım bir kenara, görsel olarak da hem biraz daha yorucu hem de birim alana sığan mesaj azalmış gibi. Tabii biraz daha zaman geçirip öyle yorum yapmak daha doğru olacaktır.

Eski versiyonda bloklanan kişinin mesajı görünmese de birisi alıntı yapınca görünüyordu, bu da değişmiş çok güzel olmuş.

Üstteki mesajı yazdığımda 3. sayfadaydım. Mesajı yazdım gönderdim, sayfa güncellendi yine 3. sayfada tuttu beni ama en altta benim mesajım görünüyordu. Mesaj dördüncü sayfada olduğu halde, kafa karıştırdı biraz, belki de kasıtlı özelliktir bilemedim.

Motosikleti
S1000XR
Yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun da karanlık modu gören oldu mu hala bulamadım?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Şimdi örneğin açtığım veya takip ettiğim konuları görmek için kat etmem gereken adımları yazıyorum;

Ana sayfaya gel--"FORUM"a tıkla--Sağ köşedeki profile tıkla--"Tüm mesajlarınız"a tıkla--açılan sayfada üstteki "FORUMLAR" kısmında açılır menüye gel--"Konularım"a tıkla

ÜFFF...

Yani bu kadar işe ne gerek var.

Ana sayfaya profil eklenir, profil içinde her bilgiye ulaşılır. Neden sürekli "FORUMLAR" kısmı üzerinden ilerlemek gerekiyor?

Ayrıca örneğin şu mesajı yazarken kelime seçmeye kalksam yine renklendirmiyor. Ama üstte yazan bir mesajdan seçim yapsam açık mavi ile renklendiriyor.

Yavaş yavaş düzelecek tabii ama bunlar temel işler sanki...

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Yazılan mesajı editleme seçeneği mi yok ben mi bulamıyorum?

Motosikleti
yok:(
Sayın forum yetkilisi bu dark mode ve okuma modu işi için corpovid kullanabilirsiniz shiftdelete kullanıyor tek renk özelliği muzazzam bir eklenti fiyatı biraz tuzlu fakat, sonuçta ana sayfa reklam dolu belki karşılar, js ile çalışıyor muhtemelen head öncesine atabilirsiniz xenforo'da da olabilir emin değilim.

Motosikleti
yok:(
Ayrıca güncel talepleri karşılayan çerez eklentiside lazım buraya maalesef o iş için efilli kullanabilirsiniz, Kvkk ile uğraşan bir manyağın kurbanı olmayın.

Motosiklet modellerine giremiyorumuz
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.​

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sayın forum yetkilisi bu dark mode ve okuma modu işi için corpovid kullanabilirsiniz shiftdelete kullanıyor tek renk özelliği muzazzam bir eklenti fiyatı biraz tuzlu fakat, sonuçta ana sayfa reklam dolu belki karşılar, js ile çalışıyor muhtemelen head öncesine atabilirsiniz xenforo'da da olabilir emin değilim.

Corpovid uygulamasını inceleyeceğim teşekkürler.

Yazılan diğer önerileri tek tek değerlendireceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar