kol gibi dukati bakım ücreti(desmosuz)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

arkadaslar, bu ne ya ??
ulen burda "çok abartıyosununuz japonlarla nerdeyse aynı " diyenler vardı.

yazık yavv. lastiği çıkar, 38.000 tl. yuh.
ulen desmo da olsa demek 70 e falan çıkacak motor.

bi de 60.000 km krank kırmış, pehhh.
yav bu avrupalılar hepsi birbirinden beter.

motosever, gel gel senin çok sevdiğin dukati bunlar ahsgasd
iyiki japon motorum var .

iyikiii

• Beğen
Tepkiler: CRF
bu arada dikkat, mart sonu fiyatıymış. 8 ay geçmiş şimdi onun üstüne bi 5000 daha koyulur

Motosikleti
Yamaha XSR700
Geçtiğimiz hafta arkadaşım sym joymax z 250 için fren balatalarına yetkili serviste ön 3000, arka 3000 olmak üzere 6000tl fiyat aldı. Genel olarak bütün yetkili servisler pahalı. Herhangi bir serviste yıllık bakım adı altında yağ, yağ filtresi değiştirmeye 5-6 bin lira para alıyorlar artık.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Bajaj servislerinde yağ değişimine 2k fiyat çekiyorlar. Hava filtreli bakıma 2.5-3k fiyat isterler herhalde.

Motosikleti
Ns200 15"
Audi öncesi Ducati modellerini bende sevmem :). Ha fakat sağlamlık umrumda mı? Gram değil, günün sonunda hangisi yüzümü güldürüyorsa ondan inmek beni daha çok tatmin eder :). Sen az yakmaktan hoşlanırsın ben deliler gibi eğlenmekten :). Japon malı motosikletinle iyi eğlenmeler :).

Motosikleti
Ns200 15"
Oha. Bin km sonra bakımım var
Yanlış hatırlamıyorsam 1.2 litre yağ alıyor. 2 litre yağın en kalitelisi 700-800 Tl, orijinal yağ filtresi 150 Tl, balata spreyi 75 Tl ve o-ring 5-10 Tl falandır. kısacası 1.000 Tl işçilik Ns200'ün yağ değişimi için bence fazla.

Audi öncesi Ducati modellerini bende sevmem :). Ha fakat sağlamlık umrumda mı? Gram değil, günün sonunda hangisi yüzümü güldürüyorsa ondan inmek beni daha çok tatmin eder :). Sen az yakmaktan hoşlanırsın ben deliler gibi eğlenmekten :). Japon malı motosikletinle iyi eğlenmeler :).

ahshaga

biz zaten japonlarla hiç eğlenemiyoruz :)

sağlamlık gram umrunda değil nasıl bir acıklamadır motosever ?! rus oligarkı mısın arap şeyh misin bilader :)

al sana eğlenceli bir model daha, :) seversin sen.. yorumları okumayı da ihmal etme sakın.orası da beni çok eğlendiriyor

agshahajs

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yalnız ben ilana takıldım, gerçekten o fiyata 10 yıllık 60k kilometrede krankı kırık MTS satabileceğini mi düşünüyor o ilan sahibi? Vay babo...

Motosikleti
Yalnız ben ilana takıldım, gerçekten o fiyata 10 yıllık 60k kilometrede krankı kırık MTS satabileceğini mi düşünüyor o ilan sahibi? Vay babo...
10 değil, 1 hafta sonra 12 yıllık...

motosever gibi eğlencesine düşkün insan çok :d

Motosikleti
Ns200 15"
ahshaga

biz zaten japonlarla hiç eğlenemiyoruz :)

sağlamlık gram umrunda değil nasıl bir acıklamadır motosever ?! rus oligarkı mısın arap şeyh misin bilader :)

al sana eğlenceli bir model daha, :) seversin sen.. yorumları okumayı da ihmal etme sakın.orası da beni çok eğlendiriyor

agshahajs
Ducati seviyoruz fakat takma kafayı bana, Honda düşmanıda değiliz ki :). Sağlamlık sorunsuzluk umrumda olsaydı en başından 90 model otomatik bir arabada almazdım, ne yakıt sisteminin parçası var ne de adam akıllı ustası fakat o işide bir yönünü bulup hallettim :). Bu tarz işler benim için hobi, yakın çevremdeki bu tarz işleride hobi amaçlı yapıyorum :). Kısacası sen mutluysan ben mutluysam altımızdakinin önemi ne?

Ducati seviyoruz fakat takma kafayı bana, Honda düşmanıda değiliz ki :). Sağlamlık sorunsuzluk umrumda olsaydı en başından 90 model otomatik bir arabada almazdım, ne yakıt sisteminin parçası var ne de adam akıllı ustası fakat o işide bir yönünü bulup hallettim :). Bu tarz işler benim için hobi, yakın çevremdeki bu tarz işleride hobi amaçlı yapıyorum :). Kısacası sen mutluysan ben mutluysam altımızdakinin önemi ne?

cocuguna honda ismi koyan adama, "yaaa bu hondacılar nedenn böyle" yazdın.. biitin sen dukatici ':d

Motosikleti
Ns200 15"
cocuguna honda ismi koyan adama, "yaaa bu hondacılar nedenn böyle" yazdın.. biitin sen dukatici ':d
Ama öyle Honda dede mi olsun çocuk? Yazık hayatını kararttılar çocuğun. Eğer bu normalse diğer 3 Japon'un günahı ne? O güzelim markaların hakkı ne olacak?

Motosikleti
fakat sen dahil kimse bakım ücretine takılmadı.. kol gibi diyerek abarttım galiba :)
18k lastik, 7k balata (pahalı bak bu), 2,5k akü falan var. Helicoil yazmış ek tamirat var işçilik de ondan yüksektir. Yeni modellerin ağır bakımları 36.000 kilometrede bir. 36k olsa kilometre başına 1₺ de Ducati kullanmanın borcu olsun canım; meraklısı alıyor...

Motosikleti
Ns200 15"
18k lastik, 7k balata (pahalı bak bu), 2,5k akü falan var. Helicoil yazmış ek tamirat var işçilik de ondan yüksektir. Yeni modellerin ağır bakımları 36.000 kilometrede bir. 36k olsa kilometre başına 1₺ de Ducati kullanmanın borcu olsun canım; meraklısı alıyor...
Yağda pahalı Ducati orijinal yağını kullanıyorsa Shell 15w50 oda 4 litresi 1400 Tl civarına bulunuyor, fren hidroliğinide sanırsam litrelik fiyat yazmış ama komple o motosiklete 1 litreden daha az hidrolik gider, birde temizlik spreyi (yüksek ihtimalle balata spreyi) oda çok, o zamanlarda 10 kutu balata spreyi alınır, 10 kutu balata spreyide bir motoru toplarken tertemiz yapmaya yeter.

Motosikleti
Yağda pahalı Ducati orijinal yağını kullanıyorsa Shell 15w50 oda 4 litresi 1400 Tl civarına bulunuyor, fren hidroliğinide sanırsam litrelik fiyat yazmış ama komple o motosiklete 1 litreden daha az hidrolik gider, birde temizlik spreyi (yüksek ihtimalle balata spreyi) oda çok, o zamanlarda 10 kutu balata spreyi alınır, 10 kutu balata spreyide bir motoru toplarken tertemiz yapmaya yeter.
Özetle öpmüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar