Normal lastikle yaz kış biniyordum problem olmuyordu pek ancak kış lastiği ile yazın binmek ne gibi sıkıntılar yaratır?
bilgisayarda da gözükmüyo artıkMemleket nere motorseverrr birde onu yazsan tam olacaktıMobilde gözükmüyor ayrıntı
![]()
BursaMemleket nere motorseverrr birde onu yazsan tam olacaktıMobilde gözükmüyor ayrıntı
![]()
Abi senin oralara pek gelmez. Sıcak baya sizin oralar. Hani trakya, karadeniz idare eder ama. Manisa bilemedim.Normal lastikle yaz kış biniyordum problem olmuyordu pek ancak kış lastiği ile yazın binmek ne gibi sıkıntılar yaratır?
Abi senin oralara pek gelmez. Sıcak baya sizin oralar. Hani trakya, karadeniz idare eder ama. Manisa bilemedim.
Ben de Bursa ikamet ediyorum. Bir yerlerde karşılaşırız umarım. Belki de karşılaşmışızdır.Bursa, dağ tepe bayır taş her koşulda kullandım ben o lastikleri bir şey sıkıntı yaşamadım. 40 Derece sıcakta gördü bardaktan boşalırcasına yağmurda, bu durumlarda bir keleğini görmedim, hunharca sınırları zorladım bir şey olmadı. O lastikler ve Spontini fabrikada bu kadar zor koşullar görmemiştir
.
Heykel civarların eşiyle kırmızı Multistrada denk gelirdi kimi zamanlar, belkide o sizdiniz.Ben de Bursa ikamet ediyorum. Bir yerlerde karşılaşırız umarım. Belki de karşılaşmışızdır.![]()
Ben kullandım bir sene ama, kış lastiği yazın fren ve kalkışta kayıyor. Sıcak asfaltı sevmiyor. Dört mevsim lastik olsa olabilir. Birde yazın parça parça oldu hamuru dağıldı.
Bir önceki motorum Ducati MTS 950S idi ama beyazdı.Heykel civarların eşiyle kırmızı Multistrada denk gelirdi kimi zamanlar, belkide o sizdiniz.![]()
Tutturamadık o zaman,Bir önceki motorum Ducati MTS 950S idi ama beyazdı.Bu arada baya zamandır Heykele çıkmadığımı fark ettim. Hafta sonu biraz dolaşayım heykeli..
23 Nisan M. Biz çıkıyoruz.Tutturamadık o zaman,Heykel'e çıkacağınıza göre merkezden biraz uzak yaşıyorsunuz (Bursa epi topu bellidir, bir yaşam yerinden bir yaşam yerine trafiksiz 1 saate gidersiniz) bizim semtlerde Heykel'e inme tabiri vardır.
![]()
Tutturamadık o zaman,Heykel'e çıkacağınıza göre merkezden biraz uzak yaşıyorsunuz (Bursa epi topu bellidir, bir yaşam yerinden bir yaşam yerine trafiksiz 1 saate gidersiniz) bizim semtlerde Heykel'e inme tabiri vardır.
![]()
Ben de Konak mahallesindeyim hocam23 Nisan M. Biz çıkıyoruz.![]()