Mondial sfc 50 motor vitesi zor atması

MONDİAL SFC 50 motorum bazen vitesi çok zor atıyor 1 den 2 ye bile zor atıyor bazen ışıkta falan 2-3 kez başıma geldi sorun neyde olabilir bakımlarını yaptırıyorum ve yağını da 1 hafta önce değiştirdim

Motosikleti
Ns200 15"
2 Seçenek var biri kavrama ayarı biri zincir ayarı, bunlar tam doğru ayarda değilse problem burdan kaynaklanabilir.

2 Seçenek var biri kavrama ayarı biri zincir ayarı, bunlar tam doğru ayarda değilse problem burdan kaynaklanabilir.

Genel olarak kısa zincir mesafesi olan motosikletlerde böyle oluyor diye biliyorum (Cup motosikletlerle pek aram yok) ama bloğun yanında bitane civatayı anahtarla tutup bir yandan da tornavidayla ayar yaparak düzeltebiliyorsun diye biliyorum. Youtube'da araştırarak daha detaylı bakmak daha iyi olur bu iş için.

Motosikleti
Ns200 15"
Genel olarak kısa zincir mesafesi olan motosikletlerde böyle oluyor diye biliyorum (Cup motosikletlerle pek aram yok) ama bloğun yanında bitane civatayı anahtarla tutup bir yandan da tornavidayla ayar yaparak düzeltebiliyorsun diye biliyorum. Youtube'da araştırarak daha detaylı bakmak daha iyi olur bu iş için.

Doğrudur o ayarda saat yönünün tersine sıkılır ve ilk sıkı geldiği yerde bırakılıp somun sıkılıp ayar tamamlanır. Cup modellerinin basitliğide bir ayrı güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar