D Dnz_.25 Katılım 30 Eki 2024 Mesajlar 24 24 Kas 2024 Konu Yazar #1 yandaki kaportaların vidaları olmadığı için kelepçeyle tutturdum sıkıntı olurmu arka çamurluktata hafif kırık vardı onuda öyle yaptım sorun olurmu ?
yandaki kaportaların vidaları olmadığı için kelepçeyle tutturdum sıkıntı olurmu arka çamurluktata hafif kırık vardı onuda öyle yaptım sorun olurmu ?
M Motoseverrr Katılım 19 Haz 2021 Mesajlar 7,601 Motosikleti Ns200 15" 24 Kas 2024 #2 Olmaz, aydınlatma vb. şeylerde hasar yoksa problem etmezler.
uurrdmrr Katılım 28 Mar 2024 Mesajlar 1,766 24 Kas 2024 #3 Dnz_.25' Alıntı: yandaki kaportaların vidaları olmadığı için kelepçeyle tutturdum sıkıntı olurmu arka çamurluktata hafif kırık vardı onuda öyle yaptım sorun olurmu ? Genişletmek için tıkla ... Fren , sinyaller , far , stop lambası (aydınlatma parçaları) sıkıntı yoksa ve lastiklerin kabak değilse geçersin.
Dnz_.25' Alıntı: yandaki kaportaların vidaları olmadığı için kelepçeyle tutturdum sıkıntı olurmu arka çamurluktata hafif kırık vardı onuda öyle yaptım sorun olurmu ? Genişletmek için tıkla ... Fren , sinyaller , far , stop lambası (aydınlatma parçaları) sıkıntı yoksa ve lastiklerin kabak değilse geçersin.