Joymax hic radarima girmedi acikcasi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
Abi cok saol pendikte enkal motorda test motoru var. Hatta 1-2 gunluk bile alabilirsin diye dusunuyorum.
Bence suan 250 bin tl ye ustelik karta taksit ile fiyat performans krali gibi bir motor.
Anahtarsiz calistirma ve Tcs mevcut. on cam alyan anahtar ile yukari asagi ayarlanabiliyor.
on arka koruma demirleri, egzos koruma demiri satin alinabiliyor. Cok guzel gidon bari ve telefon tutucu var orjinal aksesuar, onlari da aldim.
Detaylali resimlerini cekince de paylasirim. Demirler ve aksesuar cok yakisti, ayri bi hava katti acikcasi.
Benim motor daha rodajda pek sıkıştırmadim. Test motoru ile biraz performansli kullanim yaptim gidisi ve gaz tepkileri forzadan ve xmax ten cok daha iyi.
Agirlik konusunu hic konusmuyorum bile. 190 kilo degil de 160 kilo deseniz anlamazdim. Forza kac kilo bilmiyorum ama forza da surdum, forza daha hasmetli ve agir hissettiriyor. Joyride daha pratik ve mobil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
Gp kompozit aklimda abi ona bakicam. eger Bakkal cakkal scooteri bakiyorsan fiddle var 99 bin karta 12 taksit yapiyorlar bi bak istersen. Ama ufak scooterda alternatif cok zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Cok tesekkur ederim. birazini nakit verince orjinal cantayi hediye ediyorlar evet. Kimsenin ekmegi ile oynama derdim yok ama isim vermeden soyleyim, ben Kagithanede yer alan sym bayisinden hic memnun kalmadim.
255 e ilana koymus 279 fiyat cekti, musteri olarak bayide hic duzgun muamele yapilmadi acikcasi. Arkama bakmadan ciktim. O bayi motoru 10 bin asagi verse bile artik ondan mal almazdim.
Enkal motora telefonda kendi motorumu anlattim, bi foto yolladim. Daha gormeden fiyat verdiler. Gittigimde de hic lam cim yapmadilar. Demirleri hediye istedim kirmadilar
Orda bulundugum surecte yemek ismarladilar, cayimizi corbamizi eksik etmediler. Gercekten insan gibi insanlar.