yok zincir değil motor yağı geliyor keçe patlamış dedi zincir temizliği ne alakaysa keza zinciri de yağlayıp temizliyorum zaten
cahilliğimi mazur görün bu keçe denen şey motor yağının akmasını engellemiyor mu zincir yağının veya temizliğinin bu keçe ile ne ilgisi var
ilginiz alakanız için teşekkür ediyorum dün akşam ve bugün 1 damla bile yağ yok galiba fazla zincir yağından gerçekten daha 6 gün oldu çünkü zinciri yağlayalı ve ben 4-5 gündür farkediyorum
O zaman bu servis bakmadan etmeden niye keçe patlamış 1000 lira ücreti var diyor bana
ilginiz alakanız için teşekkür ediyorum dün akşam ve bugün 1 damla bile yağ yok galiba fazla zincir yağından gerçekten daha 6 gün oldu çünkü zinciri yağlayalı ve ben 4-5 gündür farkediyorum
O zaman bu servis bakmadan etmeden niye keçe patlamış 1000 lira ücreti var diyor bana
Merhaba, Motosikletimden Geçen cumadan beri bu şekilde titreşimli bir ses geliyor. Önceden böyle değildi. Sizce sorun nedir ?
NS200 2021 . 19500 KM.
Müneccin değilizki, video falan paylaşırsanız veya en azından hangi kısımdan geldiğini söyleseniz iyi olur.
[/COLOR]
çok haklısınız hocam, telefondan video yükleyememiştim.
https://youtube.com/shorts/ObhhdTP8My0
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
sonradan soğutucu çalışıyo onun konuyla alakası yok üstadım
peki çekmemi istediğin herhangi bir açı vs. var mı hocam.
Eğer egzantrik zincirse acilen ustaya götürmeli miyim yoksa 500 km sonra 20.000 bakımında mı halletmeliyim ?