151 RS lerin 2. el piyasası nedir? Şehir şehir yazalım
Adanada temizi 1300 1400 arası gidiyor.Bizim kmşu 8000km de iyi kullanılmış motorunu 1350 ye sattı.Görüşlerinizi bekliyorum...
dostum eger adana da bu motoru ben 1400 e verebilirsem şayet varsa alan ben istanbuldan adana ya getiririm motoru, bunun yerine x9 veya burkman650 alıcam allah nasip ederse .. nediyim ama benim motorda aksesuar çok...:cat: motorda 11050 km de benim bi tane motorum var o da 151 rs efsanesi. başaksının 1000 cc recing olmuş, bana ne faydası var herkezin kendi motoru kendisine göre 1 numara gerisi hikaye . ben motorumu çok seviyorum neden degiştirmek istiyorum hee çünkü çok bozuluyo diye , ama beni 11050 km taşıdıgı için onun hakkını veremem tabi ama küçügü bulamayan büyügü ASLA bulamaz.ben motoruma gözüm gibi bakıyorum geçen gün yan tarafını garaja sürtüm, çizildi.iki gün sonra yan parçayı degiştidim ,garajın duvarını da boydan boya halı serdi.(ne de olsa halıcıyım halıdan bol ne var bende)
eger sadece o ayna ıse toplam 14 ytl. montajını sen de yaparsın abı servısten cok para ısterler. ayna fıyatına gore yanı...
markası duro. modeli hf-903
bu lastik nasıl acaba? yamaha bws lastiği gıbı. bizim rs 151 lere gore olan ebadı var. 130 60 13 ebadında. bunların yol tutuşu , ıslak performansı nasıl acaba?
motorumda gaz verdıgım de gaz kolu aynen takılı kalıyor. kendım gerı cevırıp gazı kapamak zorunda kalıyorum sebebı nedır? neyın değışmesi lazım?
ben de geçan gün aldım duro lastik 130,60,13 ebatında tane sine 50 ytl verdim. geçen benim servise gittim aynısı
kaç para dedim: 55 ytl lastik,5 ytl jant çıkarma,7 ytl de lastici alıyo dedi
etti mi 67 ytl 2 tanesi de 134 ytl ohaa dedim ,bende gittim sirkeciye kaç para dedim 55 dedi ben alıp gidecem 50 ytl veriyim dedi tamam dedi, aldım 2 tane 100 ytl. takmasına gelince geçen lerde uludaga giderken arkadaşın arka tekeri patlamıştı(150 zat) onu gece saat 1 de bir tamirci bulup malzemelerini kullanarak çıkartım lastikceye ben getirip yaptırmıştım.şimdide ben çıkarıcam jantı getircem lastikciye bi 5 ytl verdim mi tamam dır toplam fiyatı 105 ytl geliyo.bu motorlarda her işi tamirciye getirirsen ooo bu motor çok masraflı demessiniz. kendin yap kandin boz(kendin bozmuyon ama kandisi bozuluyo):cat:

bu lastikleri de takmaya kıyamıyorum gıcır gıcır yaaa

konuyu görünce hemen yardım ediyim dedim. aldım elime makinayı indim aşaya hemen çektim 3 foto..
yardımım dokunduysa NE MUTLU BANA.......