Mükemmel. İmrendim. Umarım daha güzel rotalar da yaparsın.
Biz uzun zamandır ailecek tatile hep yunanistan'a gidiyoruz, çünkü Türkiye'de tatil yapmak çok pahalıya geliyor.
Avrupa'da ayak üstü yemek bana pahalı gibi geliyor. minicik poğaça falan bile en az iki tane yersem doymam ama açlığım bastırılır belki denecek şeyler 5-6 euro olunca pahalı geliyor, bu yüzden bir restoranda oturalım doyunca yiyelim 4 kişi en fazla 50-60 euro öderiz diyorum hep.
@Cyan yanlış konu TET öte yanda
Avrupa'da da gıda fiyatları biraz artmış durumda, ama hala buraya göre çok daha mantıklı kesinlikle.
Üstüne kötü bir şey yeme ihtimalin düşük, suratsız birine denk gelme ihtimalin ülkesine göre değişebilmekle birlikte çok çok daha düşük.
+ yol boyunca hadi kaldığım otelleri geçtim, uğradığım benzincilerde restoranlarda sürekli termosu buz doldurttum. Bir kişi bunun için para falan ister gibi bir hale bile bürünmedi, üstüne son gün Yunanistan'dan bir benzincide benzini ödedikten sonra soğuk su var mı diye sordum, çocuk dolaptan çıkardı verdi suyu hadi yallah dedi, bildiğin şişelenmiş su =)
Hahaha, senin geziye de çok imrendim. Bir zaman ben de yapmak istiyorum o zaman yol yordam sorarım.![]()
bam bam bam işte =))
seneye benzer tarihte nordkapp'a çıkmak istiyorum, fagaraşana kadar bizimle gelirsin sonra ordan batıya![]()
Haziran ortası ile Ağustos sonu arasında olura gezebilirim, yoksa hanımdan vize almam mümkün değil. (Hanımla çocuk o tarih aralıklarında kayınpederle kayınvalidenin yanında, Akyarlar'da oluyorlar...)
yaa gaz vermeyin.
Temmuz'da benim de hanım ve çocuklar memlekete gitmiş oluyor. işyerinden izni de denk getirip peşinize takılma fikri düştü aklıma şimdi.
Haziran ortası ile Ağustos sonu arasında olura gezebilirim, yoksa hanımdan vize almam mümkün değil. (Hanımla çocuk o tarih aralıklarında kayınpederle kayınvalidenin yanında, Akyarlar'da oluyorlar...)