Abi Subaşı-Kırklareli yolu litrelik bir supersport için pek keyifli olmayabilir.
hem yorar hem de verdiği ödül de az gelir o yorgunluğa. Bayağı bozuk yerler de var.
Ha o yolun sonunda İğneada tarafına dönülürse bir Yenice-Demirköy etabı var ki çiçek. Virajlar açık hız bir tık daha yukarıda, litrelik makinayı da doyurur, asfalt da şahaneydi bu sene bozulmadıysa, defalarca git gel yapılabilir.
Sadece ayarlı davranmakta fayda var. Çok agresif bir çizgi seçilirse saçma sapan yüksek hızlara çıkılabiliyor. Gerenk yok.
Bu yaz iğneada'ya gittim bir kere, Demirköy'ü geçtikten sonra yol çalışması diye yolu köy yollarından vermişlerdi, benim vstrom için ideal yoldu oralar çok keyif almıştım ama ss motor için zor olur.
Yenice'den Demirköy'e kadar yollar asfaltı güzel, ben lastiklerim eski, motora daha yeni alışıyorum diye ne olur ne olmaz diyerek çok hızlı geçmedim fazla yatırmadım ama asfalt kalitesi iyiydi. Ama sonrasındaki köy yolları daha keyifli gelmişti çukurlarda zıplaya zıplaya gitmek.
Eğer 1000cc SS motorlar gazlamaksa amaç yeni havalimanından Subaşı köyüne doğru otoyol gibi geniş yol da keyifli olabilir, çok trafik de yok o yolda. Kuzey marmara otoyoluna paralel giden bir yol orası da güzel.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
Uçmakdere için minik bir bilgilendirme yapmak isterim. Yakın zamanda ziyaretime istinaden asfalt biraz bozulmuş gibi. Bir de yaz sezonundan mütevellit olsa gerek çok fazla kendini bilmez otomobil sürücüsü bulunmakta. Gidecek arkadaşların ekstra dikkatli olmasını rica ederim.
Geçen hafta uçmakdere'de sürdüm, kendini bilmez otomobil sürücüleri çok fazla, dikkatli sürmek lazım. Ben zaten yavaş sürüyordum, uygun yerde sağa yanaşıp arabalar geçip gitsin diye yol verdim çoğu yerde. En son 15 yıl önce falan arabayla gitmiştim oralara, o zamana göre asfalt kalitesi çok artmış ama yine her zamanki virajlı dar yol.