- Motosikleti
- yok:(
Kaskı giymeden motorun üzerine bile çıkmam, oldu aksilik oldu durduğum yerde düştüm kafamın yere çarpmayacağı ne malum.
Bir de jokey kaskı ne ola ki?
Jokey kaskı deyince at yarışlarında jokeylerin ata binerken giydiği kasklar aklıma geliyor, sahiden öyle mi? Motosiklet sürerken motosiklet kaskı takılır.
Yaşandı motoru park ettiğim yerden geri geri çıkarken arkadaş bişey sordu cevapladım o an algım kapandı ayaklığı açtığımı düşünüyordum ve motoru saldım üzerime devrildi motor tutamadım ilk önce omuzum sonra kafamın solu yere dan etti. maksimum 3 olan aykum artık 2.5 Kasksız olmaz abi. Eyalet yasası çıkarsalar istanbulda takmanıza gerek yok deselerde takarım zerre umrumda olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
doğru haklısınız. hatta yayaların da ekipman kullanması lazım bence. yolda yürürken ayağımız takılıp düştükten sonra kafamızı kaldırım taşına çarpmayacağımız ne malum değil mi ?
olm taklit mi yapıyorsun yoksa ciddi misin lan :queen::queen: bu yaşa kadar nefes alman bile muzice