Triumph Markası Hakkında Fikirleriniz Neler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çevrenizde 3-5 kişi parça bekliyor diye markayı kötülemeyin. Ben de kısa süredir Triumph kullanıcısıyım. Çevremde on yıllardır 100binlerce km Triumph kullanıcıları var. %90'ı sorun yaşamamıştır.
İnsanların parça beklemesi de marka kaynaklı değil Distribütör kaynaklı. Bunları karıştırmayın

Sorun yaşadıgımızda Britanya'ya mı yazalım gardaş ? Sorun varsa vardır, yogsa yogdur.

Ben Yamaha'da 60 gün bekledim.
60 günden sonra parçalar gelince de fren sıkılmadan yolladılar eve. Yani?? :)

Ben Yamaha'da 60 gün bekledim.
60 günden sonra parçalar gelince de fren sıkılmadan yolladılar eve. Yani?? :)

Yamaha da Honda da Çin malı gibiler bence. Param olsa da Avrupalı motosiklete binsem.. :rendeer:

Olta güzelmiş. İşçiliği falan yerli yerinde, Japon mu? :mrgreen:

Yok yahu olta vs degil.. Ben çabuk satılıyor diye Japon tercih ediyorum. Yoksa kim istemez söyle Brembolu, cruise controllü, radarlı, Avrupalıya binmeyi :)

Kurulu düzenim olmasa 1 dk. binmem su dandik motorlara..

Yok yahu olta vs degil.. Ben çabuk satılıyor diye Japon tercih ediyorum. Yoksa kim istemez söyle Brembolu, cruise controllü, radarlı, Avrupalıya binmeyi :)

Kurulu düzenim olmasa 1 dk. binmem su dandik motorlara..

Lafın gelişi dediğini biliyorum ama hiç bir motosiklet dandik değil. Fizik kanunları gereği bu formda yapılan iki tekerli her şey çok keyifli.
Ama evet arkadaşımın trafikten çekip pist için hazırladığı 2017 yani güncellenmiş 1000RR'da çelik hortum olmadığını öğrenince bi nevrim dönmedi değil =)

KTM, Ducati ve Triumph özellikle büyük şehirlerde yavaş yavaş oturmaya başladı bu arada. Özellikle KTM bayağı bir piyasası olan bir marka haline geldi, tebrik etmek lazım spormotoyu. Yanlış yaptıkları onlarca şey vardır belki ama markayı yaydılar pazara.

Dogrudur.. Ben satarken beni ugrastıracak markalara binmem, ölücü sevmem, mesai saatlerinde telefona bakamam, kalp kırarım, dosta gider sekilde muhafaza ederim. Sadece keyfi icin kaygısızca binenlere gıpta ederim. Dogrusu o aslında ama öğrenilmiş kaygılar kolay kolay terkedilmiyor.

Avrupalılar arasında KTM ye net sekilde önyargım var, Aprilia 'nın TR de daha cok yolu var bence. Triump kaka, Ducati rakipsiz, BMW yi konusmaya gerek yok.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
ben STRS 765 alirken TR pazarini ve servis agini dusundum ama bu sadece 2 yil garanti kapsaminda gecerli bence. sonuc olarak asagi yukari tum motorlarin mantigi ayni. gecen sene izmirde arkadasin tridentini sanayide bir ustaya goturduk, parcalarini biz aldik world of triumph tan ve 2 hafta icinde usta teslim etti. yani bence sorun usta ve ara eleman sorunu. gecen sene mersedes e250 coupe aracimi memlekette (afyonda) bir ustaya biraktim, takimlardan ses geliyordu. adam parcalarini getirirsen degistiririm dedi. yaptida. ben servis yedek parca vs sorunlarinin abartildigini dusunuyorum. kimse 5 sene sonra motorunu korlasa yada neresiyse bu sorunlar varken birakmaz. Diger konu bu sene STRS i alirken ayni fiyata MT09 icin arkadasim siraya yazildi ve 200 kisi oldugu ogrendik onunde :) heralde MT bekleyen 5-10 sene bekler. ingiltereye gittikten sonra ozellikle triumph STRS dururken MT ye binmeyecegime emin oldum. Satarken kaybedecegim kesin belki ama buna bence deger. Istanbulda da hatri sayilir triumph kullanicisi olusmaya basladi, 2 sene sonra satarken (satarsam) tekrar cevaplarim bu mesaji

Konu zarar etmek degil benden yana. Aradıgım motoru buldugumda ona ulaşma süresinin uzamasından hoşlanmıyorum. 2 kurus asagıya sat diyeceklere de : " 5 kuruş aşagıya da satmaya kalksan bazı marka modeller gitmiyor." 3 kuruş zevkimi 4 kurus yapacagım diye , o eziyete girmiyorum. TR gercekleri ortada, alışveriş alışkanlıkları ortada.. Japon markaların sorunsuzlugu ortada.. Honda nın yedek parcasını 5M Migros'da bulursun. :cherry:

Çevrenizde 3-5 kişi parça bekliyor diye markayı kötülemeyin. Ben de kısa süredir Triumph kullanıcısıyım. Çevremde on yıllardır 100binlerce km Triumph kullanıcıları var. %90'ı sorun yaşamamıştır.
İnsanların parça beklemesi de marka kaynaklı değil Distribütör kaynaklı. Bunları karıştırmayın

Olan şeyi söylüyoruz. Onun suçu, bunun suçu tüketiciyi bağlamaz. Adam 2 aydır motora binemiyor. Ayrıca tedarik sorunu sadece bu markada da olan bir şeydir de demedik.

Dostum selam ben yeni bir Trident aldım kesinlikle tavsiye ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------

Selamlar yeni bir Trident 660 satın aldım ve Whatsapp grubu arıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Wp grupları için Triumph'ın Türkiye Facebook gruplarına bakmanızı tavsiye ederim, bizim bu ortamdan çok randıman alamayabilirsiniz.

Markayı yüceltende batıranda distribütördür , Türkiye'de parça sorunu varsa çözmesi gereken Triumph değil elbette..

ba3665e.jfif

Motosikleti
İki Teker Havada
Tiger 900 alsam mı almasam mı Transalp 750 arasında gidip geliyorum
Triumph lar 20 bin de bir ağır bakım subap kontrolü de varmış ortalama 35 bin lira tutuyor

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Triumph lar 20 bin de bir ağır bakım subap kontrolü de varmış ortalama 35 bin lira tutuyor

2024 ve üzeri modellerde ağır bakım 30.000 KM'ye çıkarıldı diye biliyorum. Siz 2024 güncellemesi almamış modellerden mi bahsediyorsunuz?

35.000 TL bilgisini yetkili servisten mi aldınız? Fiyat bana yüksek geldi. BMW R1300GS'in 20.000 KM bakımı için Borusan geçen hafta 39.000 TL demişti.

• Wow
Tepkiler: F54
Keyif için tabiki tiger.
Transalp in hiçbir numarası yok,her açıdan vasat.Alt devirler çok ölü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar