Assos Kamp Yeri Onerisi - VAMOS KAMP

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Arkadaslar merhaba

Cocukluk arkadasim ayni zamanda is arkadasim ( CUPRA SATIS ) gectigimiz aylarda istifa edip hayallerinin pesinden gitti ve Assos'ta 5 donum zeytinlik kiralayarak kamp alani acti.

Bugun acilisini yaptik, ilk misafirleri biz olduk cevre arkadaslarimizla.

Arkadasim Mustafa hem motosiklet sevdalisidir, hem iyi bir urun bilgisine sahip eski Cupra danismanidir ve hayallerinin pesinden gittigi gibi iyi bir kampcidir.

Konumunu instagram sayfasini paylasiyorum. Google Haritalar

Yolunuz duserse kesinlikle ugrayin selamimi iletin, en azindan kahvesini icin.

Login • Instagram

Denize sifir bir alan degil ancak 1 dakika yurume mesafesinde ve anlasmali plaji var. Kendine ait cadirlari da var, sizde kendi cadirinizi goturebilirsiniz. Ayrica karavan ile gelenler icin gunluk, haftalik, aylik-sezonluk kullanim imkani var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşınıza keyifli ve mutlu kazançlar diliyorum. Allah utandırmasın.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Arkadaşınızın yolu açık olsun, inşallah her şey gönlünce olur.

Bence en büyük problem zeytinliğin (yani arazinin) kiralık olması.
Onun dışında büyük bir sorun yok bence.

Bu arada, harita lokasyonu gözükmüyor, tekrar paylaşmanızda fayda olabilir.

Bu mesajınızı görünce 2010 senesine gittim.
O zamanlar gençtim; birkaç yıllık iş hayatı tecrübesinden sonra, 2010 ekonomik krizinin de etkisiyle işsiz kalmıştım, çalıştığım şirket iflas etmişti diyelim.
Ailemin iki dönümlük bir zeytinliği vardı ama Assos tarafında değil de Geyikli'ye yakın diyeyim.
O zamanlar benim de aklıma çadır kamp fikri gelmişti.
Bir süre daha iş bulamasam uygulamaya geçecektim ama iş bulunca kamping fikri rafa kalkmıştı.
Belki bir gün denerim :)

Mustafa benimde arkadaşımdır.Hayalini gerçekleştirmesinden ve böylesine güzel bir ortam kurmasından dolayı tebrik eder,Vamos'u tavsiye ederim.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bizim de Ayvalık'ta zeytinlikler var ama içine kulübe yapamıyoruz. Burada neredeyse site kurmuşlar :) Bir şeyi eksik yapıyoruz ama ne? Assos'a gidip sırrı öğrenmek lazım :)

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
Bana 7-8 km mesafedeymiş. Önceden haberim olsa açılışa da gelirdim.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Bizim de Ayvalık'ta zeytinlikler var ama içine kulübe yapamıyoruz. Burada neredeyse site kurmuşlar :) Bir şeyi eksik yapıyoruz ama ne? Assos'a gidip sırrı öğrenmek lazım :)

İnan süreçte siyah saçlar beyazlar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:18 ----------

Mustafa benimde arkadaşımdır.Hayalini gerçekleştirmesinden ve böylesine güzel bir ortam kurmasından dolayı tebrik eder,Vamos'u tavsiye ederim.
Kesinlikle çok mutlu olduk ve herşeyin en iyisini yapacağına eminiz.

Zor süreçler kesinlikle zaten herşey mobil.

Bana 7-8 km mesafedeymiş. Önceden haberim olsa açılışa da gelirdim.

Her daim gidebilirsiniz. Vw den Tuğbay ın selamı var deyin elinden geleni yapar.

İnstagram dan yazarsanız hemen cevaplar ama piyasadan uyguna hizmet sunacak.

F54

arkadaşınıza hayırlı olsun umarım işleri yolunda gider motorcu dostu bir mekanımız olur

Bayramda motosikletle hiç gitmediğim Çanakkale bölgesinde 2 günlük çadırlı kamp yapmayı düşünüyorum. Araştırma yaparken bu başlık gözüme ilişti. Acaba kamp yeri hala faal mıdır? Gidenler memnun mudur? Yer var mıdır? Fiyatlar nedir? Bilenler var mıdır?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu başlığı kaçırmışım.
Google haritalardaki yorumları da okudum, 5 tam puan almış. Güzel bir yere benziyor. Bana yakın olsa giderdim.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Kamp yeri faal, sezona daha yeni başlayacak, ama gideni arayını üzmez şartlar dahilinde yardımcı olur.

Motosikleti
Hero Dash 125
Vamos'la iletişime geçtim fiyat bilgisi sordum.

"Merhabalar
19 mayısta açıyoruz ve 4 Mayıs’ta rezervasyonlara başlıyoruz. Fiyat bilgisini dilerseniz mayıs ayında paylaşalım
Şu an için daha fiyat listemiz hazırlanmadı 😇"

Gitmeyi planlayan, düşünen varsa bilginiz olsun.

Bazı kamp çadır alanları işi abarttı neredeyse otel pansiyon fiyatına çadır alanı satmaya başladı. Fiyat bilgisi öğrenebilseydik iyi olacaktı. Asos sakin huzurludur ama denizi pek benlik değildir. Genelde taşlık olduğu için suya iskelelerden giriş yapıyorsunuz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Vamos'la iletişime geçtim fiyat bilgisi sordum.

"Merhabalar
19 mayısta açıyoruz ve 4 Mayıs’ta rezervasyonlara başlıyoruz. Fiyat bilgisini dilerseniz mayıs ayında paylaşalım
Şu an için daha fiyat listemiz hazırlanmadı 😇"

Gitmeyi planlayan, düşünen varsa bilginiz olsun.

Bazı kamp çadır alanları işi abarttı neredeyse otel pansiyon fiyatına çadır alanı satmaya başladı. Fiyat bilgisi öğrenebilseydik iyi olacaktı. Asos sakin huzurludur ama denizi pek benlik değildir. Genelde taşlık olduğu için suya iskelelerden giriş yapıyorsunuz.
Asos denizi çok soğuk, ben zaten çok denize girmeyi sevmem, o soğuk suya da girmem. :)
Ama çevresi doğası yolları güzeldi.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Katılıyorum. Diğer tarafları bilmiyorum ama buralarda fiyatlar gerçekten pansiyon fiyatlarına yakın yazın.

F54

Yorumlarda
2025 yazında
Büyükçe bir çadır için 2.000 TL. anlaşmalı oldukları plaj içinde kişi başı 100 TL. giriş ücreti verdikleri yazılmış
geçen yaz antalyada 2+1 ev kiraladım antalya'da 2500 tl havuzlu site wifi kombi ve mutfak eşyaları vardı
konyaaltı plajı 100mt mesafedeydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar