- Konu Yazar
Merhaba ilk motorum olacak şekilde 2 hafta önce rs200 aldım fakat beni hissiyat olarak geren bazı şeyler yaşadım, veyahut bu durumlar normal mi bilmiyorum sormak istedim ( motoru 0 aldım rodajdayım , şuan 340km'de)
Motoru hiç düşürmedim.
Sadece yağışlı bir havada ortalama 20 dk sürüş yaptım.
İlk aldığımdam bu yana karşılaştığım problem:
- Arka frene biraz sert veya sonuna kadar basarsam, tak diye bir ses geliyor. Sanki bir şey bir şeye takılıyormuş gibi hissettiriyor.
3 gündür yaşadığım problem:
- Bana mı öyle geliyor bilmiyorum fakat sanki sürerken hafif motor öne arkaya beni zıplatıyor sarsıntılı gidiyor gibi geliyor (hafif düzeyde)
- Eskiden fazla dik olmayan bir yokuşu çıkarken full gaz açmama gerek kalmadan 3-4. viteste çıkıyordum şimdi 4. viteste giderken ful gaz açmama rağmen 6k devire zor geliyor.
aklımda bir kaç sorun daha vardı aklıma gelirse ekleyeceğim
Motoru hiç düşürmedim.
Sadece yağışlı bir havada ortalama 20 dk sürüş yaptım.
İlk aldığımdam bu yana karşılaştığım problem:
- Arka frene biraz sert veya sonuna kadar basarsam, tak diye bir ses geliyor. Sanki bir şey bir şeye takılıyormuş gibi hissettiriyor.
3 gündür yaşadığım problem:
- Bana mı öyle geliyor bilmiyorum fakat sanki sürerken hafif motor öne arkaya beni zıplatıyor sarsıntılı gidiyor gibi geliyor (hafif düzeyde)
- Eskiden fazla dik olmayan bir yokuşu çıkarken full gaz açmama gerek kalmadan 3-4. viteste çıkıyordum şimdi 4. viteste giderken ful gaz açmama rağmen 6k devire zor geliyor.
aklımda bir kaç sorun daha vardı aklıma gelirse ekleyeceğim