öncelikle merhaba...
ben forum kurallarını pek bilmiyorum herkezde pek düzgün türkçe kullanmış çok tedirgin oldum

ben kafamdakileri yazarken heyecan yapabiliyorum bazen hatamız yüzümüze vurulmasın

çok değişik bir motor geçmişim var benimo yüzden 1 aydır video izliyorum olmuyor, giriyorum okuyorum olmuyor bir türlü kafamda oturtamıyorum.
yani bu dominar 400 ne kadar titriyor gerçekten kafamda netleşmedi benim.
yani cbf 150 ye bindim 3 sene titriyordu, cl250 denedim titriyor, cb650f'im vardı oda titriyordu ve ilk kasa mt25'de 150 kilometre yolun sonunda avuç içlerim inanılmaz derecede uyuşmuştu. yani bindiğim motorlar arasında titreyemen motorlarım 2005 ybr125 ve 2022 r25'di...
tek silindirli makinede titer anladık da işte ne boyutta onu anlamıyorum.
iyi kötü bir dominar 400 buldum 2018 maşallah çok bi yol yapmama gerek kalmadı kafamdan dominarı çıkartmıştım.Şimdide diyorlarki çift eksantriğe geçti, balansör falan filan çok aza indi...bu çok az yukarıda ismini yazdığım motorların hangisiyle kıyaslarsam hayal kırıklığına uğramam bunu çok merak ediyorum.
yine hayatımda hiç yapmadığım birşey ikinci el motora kapora gönderdim dün. bayi taksit yapmadı, benimde canım sıkıldı pirelli rts yi görünce evrene olumlu msj göndereyim, alacakmış gibi yapayımda sonra alıyım falan derken lafın sonunda kaporayı attım

dünden beri kıvranıyorum şimdi ne yapıcam diye çok soru sorup sıkıştırmakta istemiyorum e biyandan kafamda deli sorular...
2023 de atılan tüm msjları neredeyse okudum, aldığım notlar şöyle; 43 dişli lazım, castrol 10w50 önemli,lastik balansını not almışım ama lastik değiştiği için hala lazımmı onu bilmiyorum birde gaz yememe disk yamulması...ben yarın onları almaya gittiğimde sorayım ama benim memleketimde çin malı cup'a rutin bakımı yapamıyorlar. ben servisten usta dan çok mağdurum birde üstüne siz istanbullarda mağdursunuz. paramla rezil olma işini ben çok kez yaşadım. ben yarın mersin e gittiğimde bunları kontrol edecek ve üstüne benim bu dediklerimi yapacak bir servisi nereden bulayım şimdi?
sonra dönüp gelicem karaman'a...ben sürekli servis bakımları için mersin'e gitmeye razıyım, niye bu akdar para istiyorsun da demem, ama benim sorularıma; olur o kadar, bunlarda o hep var, neye bindiğini sanıyon sen?, takılma gidiyor işte bin....gibi cinayet sebebi argümanlar var.
yani kazık mazık bilmem işini ehli, dürüst ama çok para isteyen hmahir bir usta varmı mersin'de yarın benim işimi görecek...?
iki soru soracaktım çok uzattım inşallah okunur