Hiç denemedim güvenmediğimden. Ama normal bir kullanımda 280-300 km diyebilirim menzil için. Her yakıt aldığımda TRIP 1 yada TRIP 2 yi sıfırlar 280 km de yaklaşık yakıt alırım. Agresif sürmüyorum. Yakıt verilerini ona göre düşünün. Agresif kullanımda bu menzil düşer tabiki. Yakıt aldığımda da en az içinde 1 lt daha yakıt kalmış oluyor. 13 lt depoya göre konuşuyorum.
Bu arada marş almama sorunu çözüldü mü?
Şuan marşta hiç bi sıkıntı yok saat gibi diyebilirim,bende genelde refuel yazdığı zaman alıyorum ve yaklaşık olarak 9-9.5 litre benzin alıyor,buda demek ki 2-2.5 litre kala gibi yanmaya başlıyor ona göre hareket edeceğim o zaman.Şuan hoşuma gitmeyen tek şey rodaj bakımından sonra azalır dediğim titreşim daha çok arttı belki de şuan yağ daha motora oturmadığı için öyle hissediyorum emin değilim.Lastikleri de bugün mitas sport force ile değiştirdim yola oturması bi tık daha iyi gibi geldi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
Bi güncelleme yapayım lastiklerle ilgili,yaklaşık 60km yaptım bugün yeni lastiklerle.Henüz mumlu olmasına rağmen fren mesafesi ciddi şekilde düştü diyebilirim.Viraj konusunda açıkcası şansımı zorlamak istemedim ne desem yalan olur ama arkadaşımla aynı lastiği aldık aynı anda taktırdık o şansını zorlamayı seviyor çok iyi diyor bakacağız