Rodajdaki motora neden subap ayarı yapıyorlar? Bir de o subap ayarının motor tam soğukken yapılması gerekiyor, öyle 1-2 saat beklesin hadi subap ayarı yapalım olmaz.
Hocam 1600 km de ikinci rodaj bakımı var o zaman dediler bilmiyorum bende başka ustaya sorarım yine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------
Subap ayarı gerekmesi bana da tuhaf geldi, bence başka bir servise daha gösterin motoru.
900TL servis ücreti normal diyelim hadi, 1600km bakımı nedir yahu? Kullanma kılavuzunda 6000km de bir ( evet altı bin kilometre) bakım yazıyor, hadi 4bin yapın, 3bin yapın adamı her 1000km sonunda bakıma çağırmak ticari ahlak ile uyuşmaz, devamını söylemeyelim.
Kitapçıkta 800/1600 gibi bir şey yazıyordu yanlış anlamış olabilirim servisteki satışta çalışan kişilere o şekilde anlattım belki ondan öyle demiş olabilirler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
https://cdn.discordapp.com/attachme...d5cb2c5e9d06fdb484d824de8fd2d43f82da429dcce4& kitapçıkta bu şekilde acaba ben mi yanlış anladım ve anlattığım için 1600 de tekrar bakıma çağırdılar? Kullanan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi lütfen?