Amaç görünüş ve bakınca gelen "vay be" hissiyse Suzuki GSX-250R'ı tek geçerim. İlk motorumdu, hala çok özlerim, en ufak bir sıkıntı çekmemiştim. Eğer yüksek hız motivasyonu varsa zaten R25 dışında bu sınıfta bir alternatif yok, ki o da yüksek performans falan değil de işte sınıfında en üstü.
Neden kimse KTM 250rc dememiş acaba.
Sabah, akşam 160,170 km/s hız yapılmayacaksa gsx250r hem parça kalitesi olarak hem de görünüş olarak(Mavi motogp rengi) alayını katlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
https://news.webike.net/wp-content/uploads/2022/11/KEN_GSX250R-1.jpg
Bununda yandan görünüşü çok güzel ama ss tip motora göre bi tık ince mi bana mı öyle geliyor? Canlı gören varsa bilgilendirebilir mi diğer 250cc süpersport motorlara kıyasla ince bir motor mu ?
Evet, özellikle arkadan görünüşü zayıf. Ancak zaten 250 cc SS bir motordan beklenti de yüksek olmamalı. Bu motor ikinci elde çok mantıklı.
yani 250sr ve R25'i yakından gördüm gayet kaslı, kalın duruyorlardı. GSX-R250 yi canlı görmedim ama çok ince duruyor ss motora göre.
250SR de arkadan zayıf duruyor. GSX R250 ile o anlamda fark yok.
Arkadan bahsetmemiştim zaten hocam yandan bakınca ince durmasından bahsetmiştim.
Bununda yandan görünüşü çok güzel ama ss tip motora göre bi tık ince mi bana mı öyle geliyor? Canlı gören varsa bilgilendirebilir mi diğer 250cc süpersport motorlara kıyasla ince bir motor mu ?
Pek kaslı değil doğru. 250sr bi tık daha cüsseli görünüyor AMA ne r25 gibi ciğeri sökülmüştür ne de sr gibi bugün neresinden sıkıntı çıkacak diye tribe sokar insanı.