İnterkom geldi. youtubeden crown micro cmmk6 kullanım videosunu izledim. bütün özellikleri aynı. ses seviyesi gayet kaliteli. kablolar kaliteli bütün aksesuarları var. 10 günde teslim ettiler ek ödeme vs. yok.
Güle güle kullanın hocam, bende çok kaliteli buldum CMMK-08 modelini aldım. Vaadettiği özelliklerinde şuana kadar hepsini sundu.
Sağolun hocam sizde güle güle kullanın. İnşallah sıkıntı çıkarmaz. Yedek parça lazım olursa burada satılanlarında birebir aynısı olduğu için problem olmaz diye düşünüyorum.
Cardo'da olmayan bir özellik, muzik durdurup, tekrar devam ettirme. Cardo'da olmayan başka bir özellikte, muzik ileri alabiliyorsunuz ama geri alamıyorsunuz. Ses kalitesine gelecek olursak, ben Crown'da Cardo'dan sonra çok fark olacağını düşünüyordum, aksine her ikisi de ses konusunda aynı diyebilirim.
E ne anladık bu işten? Cardo çöpmüş bildiğin. En temel özellikler arasında cardo'nun eksikleri.
Ben aşağıdaki üründen sipariş verdim. Çifti 2.799 TL, hatta %5 ek iskonto vardı. Henüz gelmedi ama yorumlar gayet iyi.
https://www.amazon.com.tr/Cankypu-M...bc-8dec-4e15376b0c30&pd_rd_i=B0C9M83HYB&psc=1
3 arkadaş 3 çift aldık. Şehiriçi ses kalitesi çok iyi, yüksek süratlerde deneme şansım olmadı. Kaldı ki uzun yolda 110-120 bandında gittiğimden sorun yaşamam diye düşünüyorum. Bağlantı kabloları kalın ve kaliteli, ses kalitesi oldukça yüksek. Kesinlikle tavsiye ederim.
İnterkom geldi. youtubeden crown micro cmmk6 kullanım videosunu izledim. bütün özellikleri aynı. ses seviyesi gayet kaliteli. kablolar kaliteli bütün aksesuarları var. 10 günde teslim ettiler ek ödeme vs. yok.
Konu hortlatıyorum ama. Aynı konu içinde sıkıştım. Yeni konu açmaktansa buradan yazayım
Kn master 6100 mü
Crown micro Cmmk-08 mi?
Çift olarak alacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Konu hortlatıyorum ama. Aynı konu içinde sıkıştım. Yeni konu açmaktansa buradan yazayım
Kn master 6100 mü
Crown micro Cmmk-08 mi?
Çift olarak alacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba, ardçı ile iletişim içinse en uygun fiyatlı cihazlar bile iş görüyor. Ancak başka motosikletteki kişilerle bağlantı kurulacaksa, Mesh özelliği ve menzil gerçekten önem taşıyor. Mesh özelliğini de bir araştırmanızı tavsiye ederim.
eğer çift alacaksan üzerine az koy cardo spirit al
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
abi bunlar fakir
bende bugün Cankypu HY-02 modelinden sipariş geçtim, gelsin bakalım ne kadar işlevsel
bende bugün Cankypu HY-02 modelinden sipariş geçtim, gelsin bakalım ne kadar işlevsel