- Motosikleti
- S1000XR
- Konu Yazar
KNmaster2000 den bende aldım.Daha önce KN1000 modeli vardı tekerlekli versiyon.Onu hanımın kaskına takıp KN2000 i kendi kaskıma taktım.Tuşlarını kullanmak eldivenle imkansız gibi bir şey. Ne biçim bi dizayn yapmışlar anlamadım.Yuvarlak tekerlekli modeller kullanım açısından daha kolay ve rahat bence.
Crown Micro aldım hocam, montajını da yaptım, ev içerisinde denemesini de yaptım. Şuanlık memnunum fakat yolda denemeye henüz fırsatım olmadı.
Normalde Cardo Spirit kullanıyordum, 4 tuşlu bir cihaz, bence kullanımı çok rahat, aldığım günden beri sıkıntı çekmedim hiç.
KN Master'da çok şikayet gördüğüm için almadım. Bakalım inş. CM memnun bırakır yolda da.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
reis herkesin konfor anlayışı farklı ben benzin almak dışında motordan inmeyi sevmiyorum arkadaşım her yerde durup dinlenek diyo ben motor sürmeyince yoruluyom
birde adamın kaskı kötüyse fazla rüzgar sesi gelen müzik sesini poh edebilir kaskta baya fark ettiriyo
Kaskın farkettireceğini tahmin ettiğimden belirttim zaten. İmkansız falan yazılınca nedense açıklama ihtiyacı duydum. :mrgreen:
Bende benzin dışında pek durmayı sevmiyorum, habire durmak yoruyor insanı, ekipmanı habire çıkar giy...