Arkadaşlar, benim boyum 1.75 bu makina bana küçük mü sizce ?
benimkide 1.85 superde biniyorum
Hayırlı olsun dileklerini ileten,tüm arkadaşlara içtenlikle teşekkür ederim.
Bu gün itibari ile 370 km'ye ulaşmış bulunmaktayım.Daha önce bahsettiğim sert vites geçişleri aynen devam etmekte.Hatta Boştan 1. vitese, attığımda sert ve sesli geçiş yapıyor. 1.viteste hareket ettikten sonra, 2. vitesede sesli geçiyor. 3.4.5. vites geçişleride sert ancak sesli değil.Boştan 1'e, 1'den, 2'ye geçişlerde buradan tıkırt diye tarif edebileceğim şekilde ses çıkartıyor.Ayrıca iki gündür motoru park edince, yola 5,6 damla yağ akıyor.Ayak freninin olduğu taraftaki, motor kapağı üzerindeki tüm vidaları sıktırmama rağmen, hala nereden olduğunu anlayamadığım yağ akıyor yağ kaçırıyor.
İki ayrı yetkili servise uğradım 1000 km bakımına kadar kullan dişliler alışsın alışmassa 1000 km'e bakımına gelince motoru söker dişlilere bakarız dediler.
İnşallah o zamana kadar motorun içi tahrip olmaz. Bendekide ne şans be kardeşim...
sayın murathol;
hyosung u satma gerekçenizi burada, size bizim tarafımızdan yöneltilen sorular ile ilgili olarak açıklamayışınız ve "filança linkte açıklamıştım.." diye yönlendirme yapmanızı doğrusu bilgi paylaşımı açısından anlamakta güçlük çekiyorum. sizin o linkte açıklama yaptığınızı biz nasıl bilecektik?
ayrıca buradan Eralp hocaya da teessüflerimi iletiyorum. hyosung 250gv yi test edeceğini bu topikte yazmasına rağmen.. o gün bu gündür bu topiğe uğramadı ve bizlere her ne olursa olsun, bir bilgi bile vermedi.
Öncesini takip edenler bilir sorunlar devam ediyor...
Takip etmeyenler veya daha önceki yazılarımı kaçırmış olanlar aşağıdaki linkten forum'a giriş yapın slm yazanı tıklayın karşınıza Benim açtığım GV250 sorunları diye başlık göreceksiniz üzerine tıklayın orada her şeyi açık açık anlattım...
http://www.globalmotor.com.tr/index.asp?firmaid=102
arkadaşlar izliyorum GV 250 ile ilgili sohbetleri...
sohbetler gelişsin diye konu da açtım. ama öyle bir izlenim oluştuki bende, sanki globalmotor GV 250'de havlu atmış gibi.
hala test sürüşü yapılamadı. arkadaşlarımızın şikayetleri (en önemlisi vitese geçme sorunu, ikincisi gaz kesme ya da gaz yememe) ortada kaldı.
yanılıyorumdur inşallah. ama bana öyle geliyorki GV 250'lerde umduğumuzu bulamayacağız.
Ne dersiniz?
karadeniz turu bayramda guzel oldu istanbuldan zonguldaga kadar
bendede promlerin hepsi oldu fakat halledildi
bence dogru yere veya ustaya gitmek lazım.....
İlgine saol. Doğru yer ve doğru usta neresidir ve kimdir açıklayabilirmisin?