Hımm, bir süredir uğramamıştım buraya, sorunlardan bahsedilmeye başlanmış. Ben zaten bu aleti almayı da erteledim, galiba gidip ilk motor olarak cbf150 alacam. Ama ondan sonraki ilk cruiserım GV250 olacak, diye düşünüyorum ve buradan takibe devam edecem. Global motordan buralara girip çıkan yok mu yahu. Globalin müşteri yaklaşımının iyi olduğu söyleniyordu, bu basit gibi görünen sorunların 1000km beklenmesi saçma geldi bana da, bi motorda bir sorun varsa, o sorunla neden 1000km yol yapasınız ki? Murathol daha yeni aldığı motorunu servise bırakmış. Bizim montaj ve toplama problemimiz var gibi geliyor bana, bütün motorlarda yeni alınanların sorunlarını okuyoruz, benim bildiğim, yeni bir malın üretim hatası değilse sorunsuz çalışması gerekir. Çok ilginç geliyor bana bu işler yahu. Hiç birşey de bi standart tutturulamaz mı bi ülkede yani.:silent:
Ayrıca Reco58'e de katılıyorum ve global'e buradan sesleniyorum, bi motorda ayak pegi bile aksesuar olarak hem de epeyce bir fiyata satılır mı yahu? Beğenmediğimiz Çin malları bile bi sürü aksesurla satılıyor, keza japon cruiserlarının da çoğu bir peg'i ayrıca satmıyor. Zaten genel olarak fiyat yüksek, insan bir standart tutturur sattığı malda.