2024 Kawasaki ZX-6R

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba,

Konusu açıldı mı bilmiyorum ama izlemeyenler için ..

Bursa bayii'nde satıslara baslamıslar. Necat da gelecek ay icinde baslayacak bildigim. Şahsen çok yükseliyorum.. Sadece, alt yöne shifter olmamasına biraz kırgınım diyelim.

Fiyat : 730K TL

Son düzenleme:
Çok fena motor. şuan benim için sadece hayal. hayali bile güzel ama elbet bir gün alacağım bunlardan. tabi ilk hedef aprillia rs660 hemde sarı rengi... Bir kez gördüm aşık oldum. tekrar çıksa karşıma aşkımı ilan edicem...

Zx6r'ın Türkiye ekonomisinde çok fazla tutulacağını sanmıyorum. Tabi ki alan alacak her türlü de fiyat fazla gibi. Param olsa da ben alsammm.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kawasaki'de bu model grubuna "Ninja" ismini öneren o zamanın Amerika Pazarlama Direktörü Mike Vaughan'mış. Kendisinin aynı zamanda "Ninja" isimli bir teknesi varmış. Japonları bu "Ninja" ismine zar zor ikna etmiş, eğer ikna edemeseymiş bu model grubu "Panther" yani kedigillerden panter ismiyle üretilecekmiş.

Şu an Panther ZX-6R demiyorsak bunu Mike Dayımıza borçluyuz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kawasaki'de bu model grubuna "Ninja" ismini öneren o zamanın Amerika Pazarlama Direktörü Mike Vaughan'mış. Kendisinin aynı zamanda "Ninja" isimli bir teknesi varmış. Japonları bu "Ninja" ismine zar zor ikna etmiş, eğer ikna edemeseymiş bu model grubu "Panther" yani kedigillerden panter ismiyle üretilecekmiş.

Aslında panther de kötü isim değilmiş ama siyah motora yakışır patner ismi.

F54

adamlar güzel motorlar yapıyor tarz olarak pek hoşlaşmasamda ortada verilen bir emek var tebrikler kawazaki

Motosikleti
DUKE 250
panter yerine ninja bence çok daha isabetli olmuş,
panter diyince ilk akla sosyetik enişte doblosu peugeot panter geliyor.
bundan yıllaaar yıllar önce trafikte 2004 zx6r görmüştüm, yeşil renk, sarı amatisörlüsü,görür görmez birgün benim olacaksın demiştim. (*olmadı)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
alırım da hanım boşar ertesı gün sıfır cıtroen berlıngo ıstıyor bıdaha kı aya ben motoru değişelim dıyorum tabıkı o kazanacak :mrgreen:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bundan yıllaaar yıllar önce trafikte 2004 zx6r görmüştüm, yeşil renk, sarı amatisörlüsü,görür görmez birgün benim olacaksın demiştim. (*olmadı)

Peugeot Partner değil miydi hocam o?

80-90 larda Peugeot nun Panther ve Ninja isimli mopedleri vardı TR de baya sattı o dönem..

"Partner" olabilir mi bahsettiğin enişte arabası :D ok yukarda yazmışsın şimdi gördüm ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------

Demek ki Peugeot da bir zamanlar çakma Lacoste tshirt basan merdivenaltı firmalar gibiymiş

Peugeot Kawa'dan tahminen 50 yıl önce kurulmuştur ;)

Motosikleti
DUKE 250
80-90 larda Peugeot nun Panther ve Ninja isimli mopedleri vardı TR de baya sattı o dönem..

peugeot ninja 103 benim ilk kullandığım motorlu götürgeçti :)
birde mopoed gibi olan değilde ortası düz pedallı bir modeli vardı onu çok kullanmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar