- Motosikleti
- Suzuki Inazuma
- Konu Yazar
Çanakkale'de motosikletlerde son zamanlarda tuhaf bir şey var: Farları istedikleri gibi açıp kapatabilecekleri bir zımbırtı takıyorlar. Bu fikri anlamak gerçekten zor. Üstelik, bu zamazingo fren lambasının yanmasını da engelliyor. Bir gece sevgilimle sürüyorduk, önümüzdeki arabayı geçmek için yan aynama baktım, birden bir gölge gördüm, meğer o bir motosikletmiş. Işıkları kontrol etmek için sordum, "Farların yanmıyor mu kardeş?" dedim. Bana boş boş bakarak "Yanıyor abi" dedi ve bir düğmeye bastı, o zaman farlar yanmaya başladı...
r:
r:
r:
Abi bizim en büyük derdimiz görünürlük, Çanakkale'de millet sokak lambası olmayan yerlerden bile ışıksız geçiyor. Xenon far yakan insanlar için cehennemde resort ayırmak gerek diyodum ama bu çooook daha korkunç.
Özet: Ben gece motosiklet fıtı fıtı... Ben görmek ışıksız fıtı fıtı. Ben sormak neden ışıksız. Adam açmak ışık. Ben sinirli...
Abi bizim en büyük derdimiz görünürlük, Çanakkale'de millet sokak lambası olmayan yerlerden bile ışıksız geçiyor. Xenon far yakan insanlar için cehennemde resort ayırmak gerek diyodum ama bu çooook daha korkunç.
Özet: Ben gece motosiklet fıtı fıtı... Ben görmek ışıksız fıtı fıtı. Ben sormak neden ışıksız. Adam açmak ışık. Ben sinirli...