Alternatör kapağınızda kılcal çatlak ya da kaynak gibi işlem var mı? Conta değişiminde kapak uygun torkla sıkılmamış da olabilir, conta değişiminde kapak kenarlarını da mutlaka temizlemek gerekiyor. Benim ustam kesme conta altına bir de sıvı conta sürmüştü, ne derece sağlıklı bilemem. Tekleme konusunun çözümünü bilmiyorum, benden daha tecrübeliler daha doğrusunu söyleyecektir. Sabit gaz esnasında tekleme gibi mi yaşadığınız?
Bizim motorlar şimli subap kullanıyor, öyle zart zurt ayar gerektiren bir durum değil.
Hocam mantıklı açıklaması olabilecek her şeyi yazmışsınız ki yerinizde olsam benim de aklımdan bunlar geçerdi. Orijinal contayı yedek parça işi yapan arkadaşım vasıtasıyla temin edemedim; yetkili servisten bakacağım. Geçmeyecekmiş gibi geliyor ya, hayırlısı.
Bu arada, yolunuz bizim şehir merkezine düşerse ve ben meşgul değilsem mutlaka beklerim.
Kazasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Sabit gaz esnasında da eğer 3000rpm gibi alt devirlerdeysem, kasıntı-kararsız gidişi hissediliyor. Vites küçülteceksem mesela, gazı bıraktığımda bazen stop edecek gibi tekleyip kendine geliyor.
Son düzenleme: