Teşekkürler hocam evet sorularıma cevap vermiştiniz teşekkürler. 2 kez uzun yol yaptım, 1 i tek yön 350 km civarı, diğer gidiş geliş 240km, diğerleri şehir içi. 2 kez düşüp kalktım vs, iyi tecrübe oldu.
Bütçe aslında, taksitle alabileceğim motor olsun istiyorum hero yu öyle almıştım. O yüzden nk250 alsam mı diyorum ama çin motoru ve bazıları sorunlu vs diyor sanırım.
Ayrıca 250 sizce yeter mi yoksa direkt 400lük alabilir miyim eğer bütçe yeterse. İlk başta 125lik aldım iyi yaptım bence, tecrübe oldu.
Ama bundan sonrasını 1-2 yıl sürüp değiştirmek yerine biraz daha uzun sürsem daha iyi olur diyorum.
Bazen hero dash ı da satmıyım diyorum tam bi şehir içi motoru, az yakıyor ve 80 85km hıza çok kolay ulaşıyor.. Tek sorunu sele altına kask sığmaması. Değiştirmek istememin ana sebeplerinden birisi bu, diğeri motoru büyütmek istemem,
D 250 gereksiz ağır diyorlar, D 400 ile aynıymış gövdesi, ağırlığı aynı , 250lik için çok ağır diyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Ben de ağır olmasından çekiniyorum ama youtube da video izliyorum, zapzayıf yabancı kızlar ağır motoru kullanıyorlar, biz ağır olmasını mı abartıyoruz yoksa bu kızlar çok mu yetenekli , anlayamadım. Bana da motor ağırlığı çok önemliymiş gibi geldi aslında, ilk tecrübeme göre
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
duke 250 güzel evet. Cf moto önerir misiniz, onların bayileri taksitle vade farksız satıyordu diye biliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
Ciddi mi hocam? Zor olmadı mı, beni bu ağırlık düşüncesi bazen korkutuyor, ben mi abartıyorum. Çoğu motorcu da ağırlığa vurgu yapıyor ama anlayamadım.
50ccden 400cc ye geçince zorlanma olmadı mı ağırlığa alışma vs durumundan dolayı?