- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
- Konu Yazar
Çok çok geçmiş olsun.
Motosikletle mi oldu kaza?
Çok teşekkür ederim. Evet, motor kazası yaptık. Çok şükür motorda hasar yok, koruma takozum yamuldu sadece.
Çok çok geçmiş olsun.
Motosikletle mi oldu kaza?
2 hafta önce Edirne'de kaza yaptım. Sol diz ve sağ el bileğimi kırmadım ama çok kötü zedeledim. Düzelmeye, toparlamaya çalışıyorum. Muhtemelen daha 1 hafta daha süremeyeceğim.
abi geçmiş olsun. inşallah bir an önce toparlarsın.
Abilerim bu konu kafamı son zamanlarda çok kurcalıyor, forumda görünce de resmen benim için açılmış dedim :cherry:. MT-03 660cc tam olarak aradığım motor. Tek silindirin sağlam torku ve "kurşun geçirmez" denen Tenere bloğuyla 150.000TL civari fiyatlarda sarı sitede. O paraya ikinci el ölü MT-25, sıfır çinli hintli almaktansa 15 yaşlarındaki bu motoru almak kafama çok daha fazla yatiyor ama öğrenci olarak ne kadar masraf cikarir ve altından kalkabilir miyim bilmiyorum. Siz ne diyorsunuz büyük bir hata mı olur, bi cf moto alıp önüme mi bakmalıyım![]()
2 hafta önce Edirne'de kaza yaptım. .
Geçmiş olsun.
2 hafta önce Edirne'de kaza yaptım. Sol diz ve sağ el bileğimi kırmadım ama çok kötü zedeledim. Düzelmeye, toparlamaya çalışıyorum. Muhtemelen daha 1 hafta daha süremeyeceğim.
Allah şifa versin Tez zamanda sağlığınıza kavuşma dileiyle Sağlıcakla nice yollara
Çok geçmiş olsun Kaan hocam Çok üzüldüm, inşallah enkısa sürede toparlarsın. Motorda birşey olmamasına sevindim. Çok geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim. Evet, motor kazası yaptık. Çok şükür motorda hasar yok, koruma takozum yamuldu sadece.
Çok geçmiş olsun Kaan hocam Çok üzüldüm, inşallah enkısa sürede toparlarsın. Motorda birşey olmamasına sevindim. Çok geçmiş olsun.
Peki nasıl oldu kaza?
Çok teşekkürler. Tamamen kendi kazmalığım nedeniyle oldu. Dikkatsiz bir anımda panik fren yaptım, haliyle yapıştım yere. Sol diz kapağımı yandan kaldırıma vurdum. Yandan vurunca korumalı kotun impactec korumaları da bir işe yaramadı. Dizimi vururken de sağ elimi yere vurmuşum, o sırada da el bileğimi incitmişim. Kalktığımda 2 tarafımda da ağrı vardı. Kırmış olduğumu düşündüm, polisler geldi beni hastaneye götürmek istediler. Eğer kırmışsam o halde otobüslerle de dönmek istemedim, motoru da Edirne'de bırakmak istemedim ve o halde 2 saat sürüp İstanbul'a eve vardım. Eve vardığımda artık ön freni sıkamıyor ve solumdan motordan inemiyordum. Yapacak birşey yok, oldu bitti.
Daha kötüsüde olabilir ucuz atlatılmış diyelim, birdaha başa gelmemesini diliyorum. Çok geçmiş olsun tekrar.Çok teşekkürler. Tamamen kendi kazmalığım nedeniyle oldu. Dikkatsiz bir anımda panik fren yaptım, haliyle yapıştım yere. Sol diz kapağımı yandan kaldırıma vurdum. Yandan vurunca korumalı kotun impactec korumaları da bir işe yaramadı. Dizimi vururken de sağ elimi yere vurmuşum, o sırada da el bileğimi incitmişim. Kalktığımda 2 tarafımda da ağrı vardı. Kırmış olduğumu düşündüm, polisler geldi beni hastaneye götürmek istediler. Eğer kırmışsam o halde otobüslerle de dönmek istemedim, motoru da Edirne'de bırakmak istemedim ve o halde 2 saat sürüp İstanbul'a eve vardım. Eve vardığımda artık ön freni sıkamıyor ve solumdan motordan inemiyordum. Yapacak birşey yok, oldu bitti.
Çok teşekkürler. Bakalım, inşallah diyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
Hiçbir motorun "kurşun geçirmez" ya da "ölümsüz" olmadığını, her parçasının belli bir kullanım ömrünün olduğunu düşünmemiz bize daha sağlıklı karar verdirir. Ben öğrenci olsam cesaret edemezdim eski motora.
Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşaallah.Çok teşekkür ederim. Evet, motor kazası yaptık. Çok şükür motorda hasar yok, koruma takozum yamuldu sadece.
Geçmiş olsun Kaan'cım.2 hafta önce Edirne'de kaza yaptım. Sol diz ve sağ el bileğimi kırmadım ama çok kötü zedeledim. Düzelmeye, toparlamaya çalışıyorum. Muhtemelen daha 1 hafta daha süremeyeceğim.