- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
- Konu Yazar
Al abi,ikide yumurta kır yanina duble çay,ekmek taze olacak bir yağina bir dirisine banacan![]()
Yumurtayı, çayı boşver de senin oraya gelsek nerede çibörek yeriz?
Al abi,ikide yumurta kır yanina duble çay,ekmek taze olacak bir yağina bir dirisine banacan![]()
AGUSTOS a çekemem çünkü cebte nakit yok diye eylüle aldım hem gitmişken bir tane aypon 15 patlatırım dedim karttan nakit avansla birlikte
o yüzden eylüle aldım yoksa ha eylül ha şimdi fark ederse kahrolayımyıllık izinide ona göre ayarladım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------
.........@ferhatkars
Yumurtayı, çayı boşver de senin oraya gelsek nerede çibörek yeriz?
Tebrik ederim güzel gezmişsin bir günde. Güzel de gömüyorsun yemekleri maşallah.Ancak gerçekten her geçen gün rota kilometren uzamaya başladı. Havalar iyiden iyiye ısındı. Sen düzgün sürsen bile, salak saçma süren taşıt sürücüsü çok. Geçen gün Doblo'nun biri makas atarken hiç bir suçu olmayan kaç kişiyi öldürdü İzmir'de. Burada bizler "Aaaaa Bravo, Helal Olsun" tarzında yorumlar yaparak seni belki daha uzun rotalara teşvik ediyoruz. Canın baklava istemesin sakın yada kebap isterse Gaziantep'e gidersin şeklinde yorumlarla. Beni yanlış anlamayacağını öngörerek yapıyorum bu yorumu çünkü yaptığın yolun bana bir zararı da yok yararı da, gerçekten kendine dikkat et. Kilometreler bir gün için çok fazla. Bir kaza bela yaşamandan endişe duyuyorum. İzmir'e kumru yemeye gelirsen haber ver. :cherry: Keyifli sürüşler dilerim.
az daha süreydin de bir ironbutt daha çıkarmış olaydık cemiyetimizden
Hey maşallah 20 sene sonra foruma girenler adam efsane deyip imrenerek okuyacaklar , yahu Tommy millet eften püften konularla yutupda yürüyor , şöyle bir seyahati onbinler izler , bir bakmışsın yüzbinler olmuşsun , hoşsohbet adamsın yap şu işi , bak bir iki seneye fenomen olursan bende arkadaşlara hava basarım bu adamla yol yapmışlığım var diye![]()
Doya doya Anadolu.
Eline koluna sağlık ama canımı sucuk döner çektirdin.
İstanbul'da kaldı mı hiç? Kozyatağı Carrefour'da İkbal vardı ama yıllardır da gitmedim belki kapanmıştır da.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
Bu arada adama youtuber'lık önermeden önce youtube'da neyin izlendiğine bir daha bakın derim![]()
Senin videoları ben takip ediyorum, ne güzel emek verip herşeyi anlatıyorsun. Arkadaşlar sağolsun benim için Youtube önerisi getirdiler ama benim ne öyle bir enerjim var ne de diksiyonum bu işlere müsait. Bir de otobüs şoförü gibi 15-16 saat motor sürmüşüm, o kadar saat hayatımı anlatsam sıkılırım, daral gelir.
Bi arkadaşım da hiç konuşmadan sadece yaptığı yolları çekiyor (Şevket Kaya diye)
Öyle de yapabilirsin ama yani ulaşacağı yer belli. Benim videomu izleyen kadar çıkar anca. Ama gidip bi AVM'de egzoz patlat ona buna salça ol, mis![]()
Gözde'ye gittik bugün. Adamlar kibardı. Lezzet olarak Cumhuriyet'ten çok farklı gelmedi. Cumhuriyet'ten artısı şu. Cumhuriyet döneri kesip sıcak haznede bekletiyor, ekmeğe oradan koyuyor. Gözde dönerden taze kesip ekmeğe koyuyor. Gözde'nin ekmeği daha büyük, Cumhuriyet'in ekmeği daha yumuşak. Bir de Cumhuriyet'te turşu daha fazla. Gözde'nin ayranı fabrikasyon değil.
Tommygun helal olsun. Motorun hakkını vermişsiniz. İnegöl Domaniç Tavşanlıyı sevdiniz siz hocam. Bir dahaki sefere Keles Harmancık Balıköy Tavşanlı rotasını öneririm.
Hocam motosiklet karşılaştırma videolarında bu kadar detay yok![]()
Bir dahaki sefere Keles Harmancık Balıköy Tavşanlı rotasını öneririm.