Hayır alakası yok,Cumhuriyet en eskileri ve lezzet olarakta ustalık olarakta bu işin duayenidir.Gözde öncelikle müşteriye ve insana nasıl davranılacağını öğrensin.Tavsiye etmiyorum,önünden dahi geçmem.
Kaan ben senin gibi bir gezgin görmedim valla. Ciddiyim bak. O kadar gezdim, bir günde bu kadar gezip, dönene rastlamadım.
Gelecek sefere kolaylıyı dene. Afyonda aşşağı yukarı tüm sucukları denedim, ağız tadı farklılık gösterir elbette. Ben cumhuriyet sucuklarını beğeniyorum. Eve götürmek içinde 10 kangal aldım.
Bende afyondayım şuan. Yarın burdan ayrılacağım. Haberim olaydı sana güzel sucuk döner ısmarlardım. Nasip başka zamana İnşallah.
Hey maşallah , ilham perimizDur daha Ayvalık turumu bitirmedim , bana masraf çıkartma
![]()
hani sende ne var ne yok abi... var mı Ağustos da plan proce ... :wiinkk:
Iron butt n vucut bulmuş hali.
Reis sana ne yol dayanir,ne benzin
Ateş almaya bi doğu rotasi yapmadin gitti.
Cağ var yersen,yol var gidersen.
Iyi bayramlar.
Cağ sevmiyorum Levent Başkan ama Sivas'ta Kirli Ahmet diye bir köfteciden bahsediyorlar. Bir gün ona gitmek gerek. Senin de bayramın kutlu olsun.
çağ kebab için artvin ardanuçta çok paspal bir yer varmış yaşlı bir adam ve kızı ile işletiyormuş mekanı kim gitse türkiyenin en iyisi diyorlar erzurum vs hikaye diyorlar çağ kebabı zaten artvin in lezzetiymiş ne hikmetse erzurum olayı ele almış ve oranın yerel lezzeti olmuş
eylülde gürcü ye ince bir gezi düşünüyorum mutlaka gideceğim ardanuçta ki çağ kebabçısına
Hey maşallah 20 sene sonra foruma girenler adam efsane deyip imrenerek okuyacaklar , yahu Tommy millet eften püften konularla yutupda yürüyor , şöyle bir seyahati onbinler izler , bir bakmışsın yüzbinler olmuşsun , hoşsohbet adamsın yap şu işi , bak bir iki seneye fenomen olursan bende arkadaşlara hava basarım bu adamla yol yapmışlığım var diye![]()
Tommygun hocam tekerine taş değmesin, sarı sitede Er6 satışları patlatacak sayendeKawa tr distirübütör olsam altına sıfır makine vermesem taş olayım. İyi bayramlar diliyorum.
Not: forum yönetimi mobil den beğeni tuşu ekleyin artık
Hey maşallah 20 sene sonra foruma girenler adam efsane deyip imrenerek okuyacaklar , yahu Tommy millet eften püften konularla yutupda yürüyor , şöyle bir seyahati onbinler izler , bir bakmışsın yüzbinler olmuşsun , hoşsohbet adamsın yap şu işi , bak bir iki seneye fenomen olursan bende arkadaşlara hava basarım bu adamla yol yapmışlığım var diye![]()
Tommy reis düz adam,net adam,doğrucu adam.
Lafi eğip bükmez,oynak değil,o sebeple fenomen olamaz.
Forumun ve gönullerin fenomeni zaten.
Adamin derdi,motora binip kafa dagitmak stres atmak,yoksa kofte,sucuk,yol,km benzin bahane.
Abi yine harika gezi, ben kendi memleketime gidemedim bayramda sen gitmişsin :mrgreen: gitmiş kadar oldum. Bu artık beline sağlık sınıfına giren bir gezi, Gs adv'si ile iron butt yapamayan, bi gözleme yiyip gelince hayatı yamulan topitoplara izletmek lazım bunları.
Şuhut tarafına uğrayanlar için sucuğun efendisini vereceğim arkadaşlar, not alın. Acemoğlu kasabı. Bir afyonlu olarak başka yerden sucuk yemem. Ufak, aile işletmesi bir kasap burası. Bir kangal sucuğu kahvaltıda gömdüğümü bilirim.
Tommy reis düz adam,net adam,doğrucu adam.
Lafi eğip bükmez,oynak değil,o sebeple fenomen olamaz.
Forumun ve gönullerin fenomeni zaten.
Adamin derdi,motora binip kafa dagitmak stres atmak,yoksa kofte,sucuk,yol,km benzin bahane.
Gezdiğini gördüğünü anlatacak işte lafı eğip bükmesinede gerek yok yeni ürün tanıtmayacak yav
böyle tek kalemde uzun gezi yapan hemde ayda iki defa ben görmedim , elbette maksat kafa dağıtmak keyif almak ama en azından bir gezisini çekip paylaşsın derimbelki seyrettikçe kendide keyif alır..
Tez zamanda Z-Moto'ya Genel Müdür olman dileğiyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
Üstat esas biz hava atalım seninle dağ bayır sürebildik diye. Youtube konusuna gelince, ben beceremem öyle şeyleri, daral gelir, bunalırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Şu Eskişehir'e gelip de seni göreceğim diye verdiğim sözü bir türlü tutamadım. Kusurumuza bakma Levent Başkan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Yok, haklarını yemeyelim geçen günkü uzun turda da bugünkü Edirne yolculuğumda da epey Gs ve Gs Adv gördüm. Adamlar koloni şeklinde çok güzel geziyorlar. Acemoğlu'nu da not ettim hafızama.
zincir değiştirme procesi var bugün yarın. sonra bir uzun yol düşünüyorum ayaş filân![]()
çağ kebab için artvin ardanuçta çok paspal bir yer varmış yaşlı bir adam ve kızı ile işletiyormuş mekanı kim gitse türkiyenin en iyisi diyorlar erzurum vs hikaye diyorlar çağ kebabı zaten artvin in lezzetiymiş ne hikmetse erzurum olayı ele almış ve oranın yerel lezzeti olmuş
eylülde gürcü ye ince bir gezi düşünüyorum mutlaka gideceğim ardanuçta ki çağ kebabçısına
Ben ömrümde ilk ve son defa Erzurum'da Meclis binasının karşısındaki yerde yemiştim. Benim pek damak tadıma uygun gelmedi. Çiğne çiğne kayış gibiydi Allah'ın gücüne gitmesin.
aman ne uzunmuş abi...yap Ağustos a iyi birşeyler de Tommy abiyle ben de yeşillenelim.. önce benim motoru rektefe yapak da .. ondan sonra tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Ağustos a çek planı abi ya...Tommy abiyi de getiririz gaza... akalım beraber...Gıprıs tan sipeşyal birşeyler de getiririm.. :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
onlar becerememiş abi...
kuzunun arka but un dan alacaksın...
1 gün önceden tuz, kara biber ve soğan ile iyice ovup atacan dolaba.. 24 saat sonra al , pamuk gibi... ister döner tak... istersen şiş yap... aynı lezzet abi... 85 yasında erzurumlu dönerci emminin hüneridir... :king: canım çekti ( 2 gün önce yedim) :mrgreen: :mrgreen:
Buralarda değildim, tatildeydim, cep telefonu da online olmaynca şimdi gördüm. Hey maşallah.
Canımı sucuk çektirdin. Gidip sucuk alam bari.