24.Haziran.2023 çıtırdan 900 km yapışım ve eve geri dönüşüm

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Altınoluk-Edremit arası trafik ışıkları felaket. İsyan ettim resmen. Hem sen daha bitirmedin mi rodajı?
Daha baslamadim bile. İyi bilirim oralari, Ören de annemler kaliyor zaten. Çanakkale sehitlik turu yapip,aksamada Örende olmayi planliyorum. Ertesi gunlerdede Ayvalik , Cunda , Bergama falan gezerim :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Daha baslamadim bile. İyi bilirim oralari, Ören de annemler kaliyor zaten. Çanakkale sehitlik turu yapip,aksamada Örende olmayi planliyorum. Ertesi gunlerdede Ayvalik , Cunda , Bergama falan gezerim :)

Tost yemeyi seviyorsan Ayvalık'ta benim önerdiğim mekan beğenildi. Eski tip orijinal ayvalık tostu yapıyorlar. İçinde tulum peyniri, kasap sucuk (%70 dana+%30 manda eti), domates, turşu oluyor. Ben seviyorum. Bir de geçmişte eski sevgilimle Ayvalık'a geldiğimde papalina diye bir balık yemiştim, çerez gibi lüp lüp lüp götürülüyordu, onu da iyi yapan yer bulmak lazım.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
O kadar kibar yazmışsın ki "Canım Ege'me saygımla geldim" der gibi olmuş. :)

önümüzdeki ay ayvalıkta konaklamalı bir plan yapalım ben de geleyim. aynı gün hem gidip hem dönenem, nasıl olsa bir sürü bira içtikten sonra neresi olduğu farketmeyecek en ucuzundan bir otel/pansiyon bulsak da olur kamp yeri de olur ama çadır taşımaya üşendim. :)

Ezine'den beni de alın. :mrgreen:

Hırbocan ile tanışmak bir bana nasip olmadı. Bu arada maşallahın var başkan Allah nice uzun turlar nasip etsin sana. Biz ofise tıkıldık bari siz gezin.

Motosikleti
Senin yüzünden bisürü benzin yakıcaz. Bayram sabahı ben kaçar :D

Motosikleti
Hadi bakalım hayırlı yolculuklar ama Gestaş feribotunu boşver köprüyü kullan bence. Hgs 6. sınıfa 68 TL, boşu boşuna denizde beklemene değmez.

Feribot seviyorum ya :) Feribotsuz geziye gezi demem. Zaten bütün yol boyunca asfaltta olucam, biraz deniz havası iyi oluyor.

Motosikleti
Honda Forza 250
Helal olsun üstat aynı gün git gel iyi yürek varmış valla,

abi bu işin hakkını veriyorsun. kazasız belasız keyifle devam edersin inşallah.

Yaşıyorsun bu hayatı kral

Kaan senin gönderileri okurken böyle oluyorum.

O gün ben de bi Demirköy yaptım. Tam Yenice-Demirköy arası git gellere başladık, mola verelim diyecektim ki bir haber geldi arkadaşımıza, duraksız İstanbul'a dönmek zorunda kaldık. Otobandan, trafikten, ikisi birlikte yardırmaktan falan ne kadar nefret ettiğimi hatırladım.

Eline koluna sağlık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O gün ben de bi Demirköy yaptım. Tam Yenice-Demirköy arası git gellere başladık, mola verelim diyecektim ki bir haber geldi arkadaşımıza, duraksız İstanbul'a dönmek zorunda kaldık. Otobandan, trafikten, ikisi birlikte yardırmaktan falan ne kadar nefret ettiğimi hatırladım.

Eline koluna sağlık.

Cumartesi o güzergahta hem gidişte hem de dönüşte gördüğüm Ducati ve Triumph gibi Avrupalıların sayısı Japonlardan fazlaydı. Senin güzergahta aynı saatlerde yer alsam muhtemelen bol bol da Aprilia görecektim.

Şaka bir yana 10,5 saatlik ve 900 km.lik yolda gördüğüm tüm Japonlar Mt 25 ve R25'ti. Ktm ile uzun yola çıkmış kadın bile gördüm ama sanırım bizim Versys, Nc kullanan sürücüler ya hımbıllaştı ya da daha farklı güzergahlarda sürüyorlar.

Cumartesi o güzergahta hem gidişte hem de dönüşte gördüğüm Ducati ve Triumph gibi Avrupalıların sayısı Japonlardan fazlaydı. Senin güzergahta aynı saatlerde yer alsam muhtemelen bol bol da Aprilia görecektim.

Şaka bir yana 10,5 saatlik ve 900 km.lik yolda gördüğüm tüm Japonlar Mt 25 ve R25'ti. Ktm ile uzun yola çıkmış kadın bile gördüm ama sanırım bizim Versys, Nc kullanan sürücüler ya hımbıllaştı ya da daha farklı güzergahlarda sürüyorlar.

Yok ya, 3 GS, 2 Speed Triple ile birlikteydim :D
Şu an Marmaris'teyim ben de, yol boyunca sürekli PCX CBF falan gördüm sanırım.

abi altınoluk edremit civarındaki ısıklarda yesil dalga sistemi olması lazım 70 sabitle gidince hicbir ısıga takılmadan geciliyordu, saygılar

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
abi altınoluk edremit civarındaki ısıklarda yesil dalga sistemi olması lazım 70 sabitle gidince hicbir ısıga takılmadan geciliyordu, saygılar

Ben bir türlü beceremedim. Hızlı geçtim yakalandım, yavaş geçtim yakalandım, ışıkları sallamayıp kırmızıda geçtim yine yakalandım.

Tüh. Hırbocanın yanına gittiğini bilsem ben de takılırdım sana. Edremit yolundaki ışıkları kadranda 80km/sa ile yakalayabilirsin geçebiliyorsun ama mutlaka bir Mercedes’li her şeyi alt üst etmesini beceremiyor. Beyaz bmw’ciler şimdinin siyah mersocuları oldular başımıza.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar