Merhaba arkadaşlar, TVS Apache RTR200 ümü satıp dominar 400 ön sipariş ettim. Heyecanla teslim alacağım günü bekliyorum![]()
Banada bugun faturası geldi sigortasını yaptırdım kargoya vermişler yarın bayiye gelir motor ama yarın çıkartamam heralde plaka basılması gerekiyor 30 Mayıs teslim tarihiydi adamlar tutturdu helal olsun ülkede böyle şirketlerin olması güzel arada birde zam yedi etkilenmedik
Ama suan kafam tamamen Voge 500 AC ye odaklanmış durumdamotor acayip hoşuma gitti konuda açtım ama onaylamadılar sagolsunlar
Hocam trident 660 bırak 232 yi 260 280 e bile yok232 bin tlymiş hocam dediğiniz motor,triumph trident 660 ile aynı fiyat asla o kadar etmez maksimum hakkı 180 bin falan o da bu ekonomide
Hocam trident 660 bırak 232 yi 260 280 e bile yokcildirmis lar 2 yaşındaki motor 310-320 bin tl
O adamlara para kazandıracağıma bunun sıfırı bayide var liste fiyatından veriliyor bu ara motorun componentleri çok iyi nissin çift pistonlu fren Bosch ABS kayaba on arka amortisor Pirelli lastikler işçilik aşırı kaliteli sadece son hız düşük ona neden bilmiyorum
Korlas'la konuştunuz mu korlasın fazladan para isteyeceğini sanmıyorum.
NS200 motorumu satılığa çıkardım Dominar 400 tur aksesuarlı motor için bayileri aradım. Herkesin verdiği tarih 29 haziran. Sadece bir bayi yarın siyah motorun eline geçeceğini ancak liste fiyatı olan 141.650 lira değil 147.000 lira olduğunu söyledi. Sizce alayım mı? Almazsam daha yüksek bir fiyata yükselir mi sonrasında?
NS200 motorumu satılığa çıkardım Dominar 400 tur aksesuarlı motor için bayileri aradım. Herkesin verdiği tarih 29 haziran. Sadece bir bayi yarın siyah motorun eline geçeceğini ancak liste fiyatı olan 141.650 lira değil 147.000 lira olduğunu söyledi. Sizce alayım mı? Almazsam daha yüksek bir fiyata yükselir mi sonrasında?
Valla gayet uygun çıkmış, cumartesi 2 dakika uğrar imzattırırsınız ama plaka ruhsat için mecbur izin alacaksınız. Benim ki de bayiye gelmiş ama sigorta yaptıramadığım için evrakları büyük ihtimal haftaya çıkar sıkıntı yok geç olsun temiz olsun. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
7mm disk kilidi dominar 400ug'ye olur mu ?
mesela bu
Benim ARTES evragi 2 günde geldiBende bu gün D250 satışını verdim, satışı vermeden 3000tl çıkan sigorta satıştan sonra 1370tl çıktı onu yaptım kuralkanın gönderdiği linki doldurup 1 2 saat gibi kısa sürede plaka ve ruhsat evrağı geldi önce plaka sonra ruhsatı birde HGS plaka değişikliği yaparak motoru hayırlısı ile teslim aldım şimdilik sıkıntı yok herkese kazasız belasız kullanmak dileğiyle.
Benim ARTES evragi 2 günde geldi
Enteresan ama ben sigortayı 2800 e yaptırdım
Normaldir ben daha ilk motor sigortasını yaptıralım bir yıl olmadı ve 10 ay içerisinde bu üçüncü motor![]()