Hayırlı olsun, belge ile notere gidip ruhsat ve plakasını çıkartıp bayiden motoru teslim alacaksınız. Sigorta ne çıktı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Bana da bilgiler geldi ama sigorta için teklif alayım dedim 2890tl çıktı üzerime bir motor olduğu için o yüzden önce motorun satışını vereceğim sonra tekrar sigorta teklifi alıp evrak işlerini halledeceğim malum boşu boşuna 7.basamak ve %45 hasarsızlık indirimini yakmak istemiyorum o kadar külfet beni aşar birde 1 yıllık MTV vergisi var onları sonra da öderim ama öncelik sigorta işinde.
Ben adandoludan 1971 liraya yaptırdım. Üstümde birde araç varken. 2500-2800 fiyat verenlerde vardı. Araştırıp öyle yaptır. 15 martta yaptırmışım.
Bu geziyi kayıt yaptığınız bir kanal veya platform varmı?
Maalesef yok, ama sorunuz olursa keyifle cevaplarım.
Hayırlı olsun, belge ile notere gidip ruhsat ve plakasını çıkartıp bayiden motoru teslim alacaksınız. Sigorta ne çıktı.
Gelen tescil belgelerini motoru yönlendirdiğiniz bayiye götürüp, ıslak imza ve kaşe alın mutlaka.
Noterler ıslak imza olmadıkça sadece çıktı kabul etmiyorlar.
Km hesabı çok doğru olmuyor, yaklaşık 80 dakikada bir su-kahve-wc-benzin molası verdim. Nurotech’in bir sele pedini almıştım üşendim evde bıraktım. İkinci gün 1000.km ye gelirken toto inelim artık diyorduTotonuzu seleden kaldırmadan kaç km gittiniz en fazla? Bir de konfor sele benzeri bir ürün kullanıyor musunuz? Ben benimkinden çok memnun değilim 90-100km olunca rahatsız ediyor.
Km hesabı çok doğru olmuyor, yaklaşık 80 dakikada bir su-kahve-wc-benzin molası verdim. Nurotech’in bir sele pedini almıştım üşendim evde bıraktım. İkinci gün 1000.km ye gelirken toto inelim artık diyorduüst üste zorlamamak lazım. Tur öncesi günübirlik silivri, tekirdağ turları yaptım biraz alışsın diye.
Yanlız gidon açısını gidon göbeğinden kendime göre tekrar ayarladım, sürüş konforuna ve ayna görüş açısına çok faydası oldu, uzatma mı taksam diyordum gerek kalmadı.
Bu motor Kawasaki adı altında satılıyormuş yeni gördüm çok enteresan biz Hintli diye sallarken
Millet Kawasaki diye alıyor demekki gerçekten kalite var
https://kawasaki.ph/motorcycles/dominar/dominar-400-ug/#show-content
1787 TL çıktı. Plakasız ruhsatsız aracı aldım bugün yola çıkacağım için pazartesiye kalacaktı sıkıntı yaratmadılar.
Evrakları aldılar kaşe imza at geri dönmesin dedi arkadaşa, şimdi bunu okuyunca baktım ıslak imza kaşe yok işten izin akıp gitmiştim hiç dikkat etmedim, kuralkanın PDF olarak yolladığı kaşe vartekrar gitmem mi gerekecek şimdi.
Gidonu kendinize mi çektiniz, yoksa ileri mi ittiniz. Ben de geçen olduğu yerde devirdim. Gidon oynadı sanırım ama ayna daha iyi gösterir oldu. Herhalde motoru birleştiren kafasına göre yapmış. Çok memnun değildim en başta, düşünce daha iyi oldu
Bu motoru tam sevicem sonra ne zaman uzun yolda sıkıştırsam terlettiği aklıma geliyor soğuyorum bu bajajlarda kronik mi acaba? Bugün Kaş-Köyceğiz-Dalyan yolu yaptım.Filtre kısmının oralardan bir noktadan terletmiş yine napcaz bu işi ben mi çok pimpirikliyim?
İleri ittim biraz.Gidonu kendinize mi çektiniz, yoksa ileri mi ittiniz. Ben de geçen olduğu yerde devirdim. Gidon oynadı sanırım ama ayna daha iyi gösterir oldu. Herhalde motoru birleştiren kafasına göre yapmış. Çok memnun değildim en başta, düşünce daha iyi oldu
D400 tur aksesuarlı kullanıyorum motor şu an 700 küsür km de. Bir kaç sefer 170 li hızlara çıktım anlık olarak. Bir kez de kesici yaptım. Kesici sesi epey şiddetli çıkıyormuşŞimdilik herhangi bir terleme yada yağ kaçağı görmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
Alttan baktığımda her iki kartelin birleşme kısmına sıvı conta yapıldığını gördüm. Boydan boya dışarı pörtlemiş.
Gösterge 13 kms fazla gösteriyor zaten. Son hızı 1 kms aşmışım çok muSon hızı 156kmh olan aleti 170’e çıkarmak! İyi cesaret :cat: 3500km ye geldim bir iki kere 150-155 anca çıkmışımdır.