Hyosung KAMPANYA YAPSA ?

Arkadaşlar merhaba,

Bu aslında biraz Hyosung marka motosiklet satan bayilere bir sesleniş olcak.

Malum kış ayına giriyoruz ve bu dönem bu işin ticaretini yapan firmalar için ölü bir sezon. Şu dönemde %0 faizli kampanyalar bir çok oto galerilerinde görülmekte. Bende Hyosung GT 250 R almak istiyorum, böyle bir kampanya olursa benim gibi bir çok arkadaşın motosiklet sahibi olacağınıda tahmin ediyorum.

% 0 12-18 ay taksitle kampanya yapacak, babayiğit bir galeri yok mu ?

Teşekkürler,

Tankut

Evet kampanya çok iyi olur ancak, zaten ucuza sattıklarını söylüyorlar, sanki zam yapacaklarmış gibi, haydi hayırlısı indirseler iyi olur bindirmesinlerde.

Hyo 250 R PEşin Fiyatına ( 6.500 ytl Olsun hehe) 18 ay koysunlar taksidini... Bizde ayda 360 ytl versek!

Çokmu şey istiyorum (sanırım evet )

Son düzenleme:
bence de hyosung 250 gereksiz pahali bir motor, kampanya icin hyosung'u degil ybr 250 nin cikmasini bekleyin bence :)

Hayat bayram olsa...Pardon bugün bayramdı değilmi...:mrgreen:

Yapmazlaaarrrr...:pr:

mustafa agzından bal damlıyo...ALLAH söyletti belkide aynen o şekilde olsa.....çogumuzun altında olur....

Hyosung almayı planlayan 5-10 kişi toplansak gitsek konuşsak biz böyle toplu bir alım yapacağız şartımızda budur desek ?

Var mısınız arkadaşlar ?

Bu işi ancak Barış abi sen ayarlayabilirsin... Seni Severler biliyoss... :p

Süper Moderatör (BBRR)
2006 nın son aylarına girdiğimiz şu günlerde firmalar ellerinde kalan 2006 modelleri (eğer kaldıysa tabiki) satmak için bazı avantajlar sunacaktır..

Cyberm
ben nerde ise tüm firmalarla yazışıyom ..ama şikayetleri yazıyom ..o yüzden beni sevmezler ..benden giden her mail bir şikayet üzerine yazılmış maildir..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabi yapsınlar dimi kış geldi bmwde yapsın indirim alalım f650gs
:)

Hadi o zaman. Kampanya için zorlıyalım, bastıralım beyler. Kİmler almak istiyor ? Adını yazdırsın ? Ama ciddi alıcılar olsun lütfen. Sonra da ben bunu ilgili yerlere ulaştıracağım.

Sitemizde Bulunan Ahmet Beydi yanılmıyorsam . Ankara Hyosung bayisinin Sorumlusu.. Belki Yardımcı olabilir bize

Eyong günlerce ilan yaptı Hyosung almak isteyen varmı diye... Şimdi mi aklınıza geldi ?? :silent:

Bence çok pahalı ederinden falzla fiyatları fazla bi özellikleride yok aynı fiyata honda yada yamaha tercih etmek daha mantıklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar