Hesabını yapsanız içtiğiniz yıl kadar birikim yapsanız şimdi zengindiniz:santa:
Aslında sigara içen herkes sigaraya yıllar içinde ödediği parayla ev-araba alabileceğini, sağlık anlamında da sigaranın kalp damar hastalıklarından tutun da kanser riskine kadar her tehlikeyi bilir. İçimizde bunları bilmeyen var mı? Yok ama yine de bırakmak öyle zor ki.
Sigaraya alternatif olarak buhar çeken arkadaşlarımız da buhar makineleri bozulduğu gün en yakın markete gidip tekrardan sigara alacaktır. Bir de buharın zararlarını henüz bilmiyoruz. Uzun yıllar kullananlarda ne gibi etkileri var henüz bilmiyoruz.
Benim bu konudaki bakış açım; "içimize giren herşeyin bize zararı vardır"
Evet, kullandığım cihaz bozulursa ne yaparım diye korkuyorum, daha önce 2-3 tane bozmuştum, şimdi bu da bozulursa artık eskisi gibi aliexpress'den alışveriş de kalmadı ne yaparım diye korkuyorum. yedeğini almam lazım aslında. Zararı var kesin ama sigara içmeye göre o kadar çok değil zararı. Yani günde 1-2 dal sigara içen biri değildim öyle olsa uğraşmazdım da sigara içiyorken günde 2 paket bitiyordu.
Gunde 2 paket sigara icen adamin yillarca yasamasi bence allah in varliginin en buyuk kaniti
Motorda benzinin icine biraz mazot koyun.yag in icine biraz su koyun.ne olur ?
Kac km gider ? Yaa.
30 sene içtim, ilaç vb. her tür yolu denedim bırakamadım, sonra elektronik sigara ile bıraktım ama son 6-7 yıldır elektronik sigarayı bırakamıyorum bu sefer. Dumandan katrandan kurtuldum ama nikotin bağımlılığım devam ediyor hala.
Araç (otosiklet ya da araba) kullanırken sırf sigara içebilmek için bir saat sürünce mola veriyorum o kadar fena bir şey bu bağımlılık.
Gençler, başlamayın.
Arkadaşlar bu iş iradeyle bırakabilecek kadar kolay değil. Her ne kadar bu şekilde bırakanlar olsa da genel anlamda çok zor. Ben Sağlık Bakanlığı'nın sigarayı bırakma polikliniğinden destek aldım.
Sacmalamayin yaa.
Simdi denizden cikmisin yorgunsun,buz gibi biranin yaninda o sigara var yaa uff.
Tereyagli iskerder yemisin,bilenler bilir agir bir yemektir(fakir oldugumdan artik hep 90 gr tombik doner aliyorum) ustune cay ve missss gibi taze tutun kokan bir sigara..
Yani bu zevkten olunceye kadar mahrum olmaya hazirsan birak!
not:3 yildir ucmiyorum,cok ozledimmm seni![]()
https://www.youtube.com/watch?v=CcUPWgdIfV4
Abiler Ferdi emmimle sizleri dumansız bir hayata davet ediyorum.